Ελληνικός Χρυσός: Νέος Αντιπρόεδρος & Γεν. Διευθυντής Έργων Ελλάδας ο Χρήστος Μπαλάσκας

Καθήκοντα Αντιπροέδρου & Γενικού Διευθυντή Έργων Ελλάδας στην Ελληνικός Χρυσός, αναλαμβάνει από 9 Οκτωβρίου ο Χρήστος Μπαλάσκας. Τη θέση αυτή κατείχε, μέχρι πρότινος, ο Eduardo Moura, ο οποίος θα επιστρέψει στα γραφεία της El Dorado Gold στο Βανκούβερ, αφού ολοκληρωθεί η περίοδος παράδοσης καθηκόντων.

Ο κ. Μπαλάσκας είναι ένα έμπειρο στέλεχος με διεθνή πείρα και φήμη επιτυχημένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Διαθέτει εμπειρία στην Ελλάδα

έχοντας εργαστεί για ξένες και ελληνικές εταιρείας φυσικών πόρων, έχει εκτενή αντίληψη των προκλήσεων και ευκαιριών που αντιμετωπίζουν οι ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Ο κ. Μπαλάσκας θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση της ομάδας της Ελληνικός Χρυσός, θα συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους με σκοπό να συνεχιστεί η ανάπτυξη των εταιρικών έργων στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η εταιρεία.

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Moura για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των έργων μας στην Ελλάδα. Η αφοσίωση και επιμονή του Eduardo να προοδεύσουν τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας ήταν υποδειγματική» σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα