Ελληνικά Κελλάρια Οίνων: Xορηγούν τα εγκαίνια πολλαπλών έργων του Robert Rauschenberg

Τα κρασιά Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της έκθεσης των πολλαπλών έργων του Αμερικάνου καλλιτέχνη Robert Rauschenberg, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, και ώρα 20.00, στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Ο Λευκός Κύκνος, ένα ζωηρό, φρουτώδες κρασί με ιδιαίτερα ποικιλιακά αρώματα και ανοιχτόχρωμο λαμπερό χρώμα, καθώς ο Μαύρος Κύκνος, το κρασί με το βαθύ ρουμπινί χρώμα και τα πλούσια αρώματα, αποτελούν τους ιδανικότερους συντρόφους για την έναρξη αυτής της καλλιτεχνικής έκθεσης.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη,

παρουσιάζει τα πολλαπλά έργα του Robert Rauschenberg που αποτελούν εξαιρετικά δείγματα από τις συλλογές Bones & Unions, Horsefeathers Thirteen Series και Hoarfrost Editions που δημιούργησε ο καλλιτέχνης στο εργαστήριο Gemini G.E.L. την δεκαετία του 1970. Τα συγκεκριμένα έργα παρουσιάστηκαν στην Γκαλερί για πρώτη φορά το 1977. Ο Αμερικάνος Robert Rauschenberg υπήρξε ένας εμβληματικός καλλιτέχνης του 20ου αιώνα, συνεργάστηκε με πολλούς πρωτοπόρους εικαστικούς, επιστήμονες, χορευτές, συνθέτες και ακτιβιστές και δημιούργησε πολυδιάστατα και πολυμορφικά έργα τέχνης που εξύψωναν την έννοια του εφήμερου και του καθημερινού. Η πίστη του Rauschenberg στη δύναμη της τέχνης ως καταλύτη θετικών κοινωνικών αλλαγών ήταν η κύρια αιτία της συμμετοχής του σε πολλαπλά διεθνή εικαστικά δρώμενα και εκθέσεις.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συνεχίζει τη σταθερή υποστήριξή της στην τέχνη, προβάλλοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ ψυχαγωγίας και οίνου, συνοδεύοντας την έκθεση με τα πολυαγαπημένα και εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, Λευκός και Μαύρος Κύκνος.

Διάρκεια έκθεσης: 27.04.2017 έως 13.04.2017
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20

Ώρες λειτουργίας:
Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00,
Τετ. 11.00-15.00 & Σάβ. 11.00 –14.00
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

www.greek-wine-cellars.com

Keywords
Τυχαία Θέματα