Εκμάθηση δραχμής δίχως τιμωρίες;

Οι ομολογίες υπάρχουν. Η συνέντευξη του Βαρουφάκη στον κ. Α. Παπαχελά, όπου ο "Γιάνης" με άσπρο πουκάμισο και κλειστό γιακά παραδέχθηκε, αφελώς, όλα όσα έπραξε ή δεν έπραξε όταν ήταν υπουργός. Οι συνεντεύξεις που έδωσαν οι κ. Παππάς – Κοτζιάς που κατηγορούν μεν τον κ. Βαρουφάκη, αλλά είναι ξεκάθαρη ομολογία ενοχής καθώς υπήρχε σχέδιο για να οδηγηθεί η χώρα στο αδιέξοδο του Ιουνίου (σ.σ Επιτέλους ας βρούν αυτοί που πρέπει ποιός λέει την αλήθεια)

Τέλος, ο "οικονομολόγος" Τ. Γκάλμπρεϊθ, για τον οποίο θα τρίζουν τα κόκκαλα

του John Galbraith. Aυτός ο γυρολόγος τοποθετούσε τα κινητά τηλέφωνα στα ψυγεία - αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιό βαθμό εκμεταλλεύθηκε ο ίδιος ή οι φίλοι του τις πληροφορίες που γνώριζε.

Ο Τ. Γκαλμπρειηθ, ομολόγησε το πραξικόπημα που ετοίμαζαν με τον Βαρουφάκη. Το σχέδιο προέβλεπε αλλαγή νομίσματος, εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επιστράτευση των δημοσίων υπαλλήλων και φυσικά επέμβαση του Στρατού – αν βεβαίως ο υπουργός Άμυνας είχε ξυπνήσει στο σκάφος του στη Βουλιαγμένη. Πάμε τώρα στο αποτέλεσμα, μετά το δημοψήφισμα, το οποίο είχε κόστος 100 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον άνθρωπο που έδωσε τα λεφτά στις Τράπεζες ( Claus Regling). Οι τράπεζες έκλεισαν εκείνη την Δευτέρα του Ιουνίου, με υπογραφή Βαρουφάκη. Οι τιμές των τραπεζών είχαν ήδη μηδενίσει και οδηγήθηκαμε στην τραγική ανακεφαλαιοποίηση του Δεκεμβρίου του 2015. Το ενεργητικό των 350 δισ. ευρώ πουλήθηκε έναντι 5,5 δισ. ευρώ και ξένοι επενδυτές εισήλθαν για δεύτερη φορά στις ελληνικές τράπεζες. Κάποιοι τους άνοιξαν τον δρόμο, και σήμερα συμπεριφέρονται, όπως συμπεριφέρονται. Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός ισχυρίσθηκε ότι γλιτώσαμε 20 δισ. ευρώ απο την ανακεφαλαιοποίηση ( σ.σ φαντάσου τι του είπαν οι Τσακαλώτος- Δραγασάκης). Και σήμερα στην αποικία των σημερινών υπουργών, οι δανειστές επιδιώκουν να τοποθετήσουν ένα Πολωνό για να αναλάβει μέρος της εποπτείας των τραπεζών.

Σε ποια χώρα του κόσμου θα είχε επιχειρηθεί βίαιη αλλαγή νομίσματος, θα χάνονταν 100 δισ,. ευρώ οι τράπεζες θα άλλαζαν χέρια και ο πρωθυπουργός θα έλεγε είχα αυταπάτες, δίχως να τρέχει κάστανο; Σε οποιαδήποτε Δημοκρατία του δυτικού κόσμου, οι υπεύθυνοι θα είχαν οδηγηθεί στο εδώλιο, ώστε ουδείς να σκεφθεί ξανά
να αλλάξει το νόμισμα, ούτε να ξεπουλήσει τις περιουσίες των Ελλήνων.

Ποιος εγγυάται ότι δεν θα επιχειρηθεί τέτοια προσπάθεια και γιατί οι Έλληνες πρέπει να ακούνε συνεχώς για την δραχμή και τους υποστηρικτές τους ; Ποιοί ωφελούνται απο αυτή την διαδικασία όπου οι Έλληνες συνηθίζουν την κόλαση; Οι δραχμιστές επιστρέφουν λοιπόν, αλλά ο Γιάνης στην εξεταστική θα προβάρει το λευκό πουκάμισο με το κλειστό γιακά. Η Νέμεσις πλησιάζει για να τιμωρήσει την ύβρη.

Υ.Γ. Όσοι υποστηρίζουν τους κεφαλαιούχους του εξωτερικού για να επιστρέψει η δραχμή, πλανώνται πλάνη οικτρά ότι, θα διχάσουν την Ελλάδα για να εκδικηθούν για τον εμφύλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα