Είναι ο άντρας που βλέπετε ο νέος «σέξι κατάδικος»;

Όταν ο Jeremy Meeks συνελήφθη το 2014, οι περισσότεροι έμειναν έκπληκτοι από την εντυπωσιακή του εμφάνιση και όχι από το γεγονός ότι είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορίες. Γρήγορα κέρδισε τον τίτλο του πιο «σέξι κατάδικου» και απέκτησε οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, όταν βγήκε από τη φυλακή, υπέγραψε συμβόλαιο ως μοντέλο με την White Cross Management και από τότε έκανε πασαρέλα στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου.

Τώρα φαίνεται πως βρέθηκε ο άνθρωπος που διεκδικεί να του «κλέψει» τον τίτλο του πιο ωραίου εγκληματία και ονομάζεται Mekhi Alante Lucky.

Αρχικά συνελήφθη τον Απρίλιο του περασμένου έτους, όταν ήταν μόλις 18 ετών, με την κατηγορία της κλοπής ενός αυτοκινήτου και της αντίστασης κατά της αρχής.

Η σύλληψη του Lucky τον Απρίλιο δεν ήταν και η μοναδική. Κρατήθηκε το Νοέμβριο του περασμένου έτους για αντίσταση σε δημόσιο αξιωματικό.

Ο Lucky, έχει δύο διαφορετικά έγχρωμα μάτια (μια κατάσταση που ονομάζεται ετεροχρωμία), έχει υπογράψει ήδη με το πρακτορείο μοντέλων St Claire και έχει περισσότερους από 21.000 followers στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα