Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία Leading Hotels of the World

Της Στεφανίας Σούκη

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στα έξι νέα μέλη της συλλογής των The Leading Hotels of the World, τα οποία αριθμούν 375 ξενοδοχεία - μέλη σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων ανακοίνωσε ότι εντάσσει στην ομπρέλα της συνολικά έξι ξενοδοχεία σε Αυστρία, Ελλάδα, Ισπανία και

Ηνωμένες Πολιτείες, με τις ελληνικές συμμετοχές να αφορούν το Chromata Up Style Hotel στη Σαντορίνη και το Bill & Coo Suites and Lounge στη Μύκονο. Πέραν των ελληνικών μονάδων, στα νέα μέλη περιλαμβάνονται επίσης το Canyon Ranch στην Αριζόνα, το Palais Coburg Residenz στη Βιέννη, το Canyon Ranch in Lenox στη Μασσαχουσέτη και το νέο Gran Melia Palacio de los Duques στη Μαδρίτη.

Όσον αφορά το Chromata Up Style Hotel στη Σαντορίνη, ακολουθεί το έτερο μέλος των LHW στο νησί, το Katikies, το οποίο βρίσκεται κάτω από το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το Chromata, με 25 δωμάτια, βρίσκεται στο Ημεροβίγλι και οι τιμές του ξεκινούν από 249 ευρώ ανά διανυκτέρευση, το μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων και παροχών.

Το Bill & Coo Suites and Lounge στη Μύκονο διαθέτει 30 σουίτες και χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους του, το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο εστιατόριο κ.τ.λ., ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 247 ευρώ ανά διανυκτέρευνση, μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο.

Τα The Leading Hotels of the World, με ιστορία κοντά 90 ετών, περιλαμβάνουν μία συλλογή ξεχωριστών πολυτελών ξενοδοχείων σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο, τα οποία συνδυάζουν ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, μοναδικό σχεδιασμό και υψηλή γαστρονομία σε περιοχές με ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα