Δρίτσας σε ΝΔ: Σταματήστε να προσβάλλετε την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λιμενικού

Σύμφωνα με τον υπουργό, η απόφαση του ΚΥΣΕΑ ελήφθη με κύριο κριτήριο την επιτάχυνση της υπηρεσιακής εξέλιξης όλων των στελεχών του Σώματος

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να τους αποδίδει κομματικές ταυτότητες. Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν».

Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, στην ανακοίνωση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τον νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα

με τον κ. Δρίτσα, η απόφαση του ΚΥΣΕΑ ελήφθη με κύριο κριτήριο την επιτάχυνση της υπηρεσιακής εξέλιξης όλων των στελεχών του Σώματος, την ενθάρρυνση της ευγενούς υπηρεσιακής άμιλλας και ταυτόχρονα, τη διασφάλιση της συνέχειας και της ανάδειξης νέων επιτελικών στελεχών.

«Το Σώμα έχει στέρεες και συνεκτικές δομές, τις οποίες, οι αλλαγές αυτές, θα ενισχύσουν περισσότερο», τονίζει και προσθέτει πως ευτυχώς για το Λ.Σ., «τα στελέχη του, άνδρες και γυναίκες, δεν είναι λωτοφάγοι. Έχουν πολύ σκληρά βιώματα κομματικών εκκαθαρίσεων, στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και μπορούν πια να συγκρίνουν».

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα