Δώδεκα νέες σειρές για το 2016

Η σεζόν που διανύουμε μάλλον θα μας αποδείξει ότι «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Ετσι, μετά την απογοήτευση από τις περισσότερες σειρές που έκαναν ντεμπούτο από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα (με λαμπρές εξαιρέσεις, όπως το "The man in the high castle", το "Jessica Jones", το "Narcos" και το "Ash vs Evil Dead"), τα αμερικανικά κανάλια δείχνουν να ρεφάρουν, προβάλλοντας μέσα στο 2016 νέες παραγωγές με συναρπαστικές ιστορίες, μεγάλα μπάτζετ και ασφαλώς λαμπερά καστ. Εδώ παρουσιάζουμε 12 σειρές για το 2016 που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση.

The Shannara

Chronicles

Τα τελευταία χρόνια έχουμε την τάση να βάζουμε σε πολλές σειρές την ετικέτα «του επόμενου Game of thrones». Το σφάλμα με αυτόν τον ισχυρισμό έγκειται στο ότι σειρές όπως το "Marco Polo" ή το "The Last Kingdom" δεν περιέχουν ίχνος fantasy. Το "The Shannara Chronicles" δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, καθώς στηρίζεται στην best seller σειρά βιβλίων fantasy του Τέρι Μπρουκς. Η ιστορία του; Το δέντρο Ελκρις, το οποίο προστατεύει τη γη από τον κόσμο των δαιμόνων μαραίνεται και η Αμπερλι, η τελευταία των Εκλεκτών, είναι η μόνη που μπορεί να σώσει τον κόσμο. Με τη βοήθεια του Γουίλ Ομσφορντ θα ταξιδέψει για να βρει τον μαγικό τόπο όπου θα φυτέψει τον σπόρο του δέντρου της ζωής. Στο καστ συναντάμε και τον Γκίμλι του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών», Τζον Ρις-Ντέιβις. Η πρεμιέρα έγινε στις 5 Ιανουαρίου από το MTV και άφησε ήδη θετικές εντυπώσεις.

Shades of Blue

Το "Shades of Blue" «τρύπωσε» με κάθε επιφύλαξη στη λίστα μας λόγω Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για το νέο αστυνομικό δράμα του NBC, το οποίο επικεντρώνεται στην ιστορία της Χαρλί Σάντος, μίας ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η οποία εντάσσεται στη μονάδα του FBI κατά της διαφθοράς. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρέι Λιότα και Ντρέι ντε Ματέο ("Sopranos", "Sons of Anarchy"). «Τώρα, σειρά με πρωταγωνίστρια τη Λόπεζ;» θα με ρωτήσεις με κάθε επιφύλαξη. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Η αρχική υποδοχή (η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου) ήταν αρκετά χλιαρή.

Colony

Στο "Colony" έχουμε μία μίνι σύναξη αποφοίτων του "Lost", καθώς ο δημιουργός Κάρλτον Κιουζ συναντά και πάλι τον ηθοποιό Τζος Χόλογουεϊ (ο Σόγιερ από την πολυσυζητημένη σειρά). Η ιστορία της νέας παραγωγής του USA μας βρίσκει κάπου στο κοντινό μέλλον, όπου μία εξωγήινη δύναμη έχει καταλάβει τον κόσμο. Εστιάζει σε μία οικογένεια στο Λος Αντζελες, η οποία διχάζεται μεταξύ της αντίστασης και της συνεργασίας με τους εισβολείς, σε μία προσπάθεια να τα βγάλει πέρα. Αυτό πάντως με την κατάληψη των ΗΠΑ θυμίζει κάτι από το "The man in the high castle" της Amazon... Στο πλευρό του Χόλογουεϊ βρίσκεται η Σάρα Γουέιν Κάλις, γνωστή από το "Prison break" και το "The walking dead". Η σειρά ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου στο USA.

Billions

Εκτός από το δυνατό καστ (Ντέιμιαν Λιούις, Πολ Τζιαμάτι και η Μάγκι Σιφ από το "Sons of Anarchy"), το "Billions" έχει και μία πολλά υποσχόμενη ιστορία, την οποία υπογράφουν το δίδυμο Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λέβιεν («Οι παίκτες») μαζί με τον αρθρογράφο των "New York Times", Αντριου Ρος Σόρκιν. Σύμφωνα με αυτή, ο εισαγγελέας Τσακ Ρόουντς (Τζιαμάτι) βάζει στο στόχαστρό του έναν «βαρώνο» των hedge funds, τον Μπόμπι «Αξ» Αξελροντ, ο οποίος έχει εμπλακεί σε ορισμένες ύποπτες συναλλαγές. Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» και το «Μεγάλο σορτάρισμα» ήλθαν στη μικρή οθόνη από τις 17 Ιανουαρίου στο Showtime και όλοι συζητούν για αυτή τη σαδομαζοχιστική σκηνή με τον Τσακ και τη σύζυγό του...

Legends of Tomorrow

Δεν χορταίνεις το "Arrow" και το "The Flash"; Η Warner Bros ετοίμασε ένα ακόμα spin-off για να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Το "Legends of Tomorrow" αφηγείται την ιστορία του Ριπ Χάντερ, ο οποίος μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο και ο οποίος έχει δημιουργήσει μία ετερόκλητη ομάδα ηρώων και κακών για να αποτρέψει την καταστροφή της γης. Πολλοί από τους ήρωες μάς έχουν ήδη συστηθεί στις σειρές "Arrow" και "The Flash", ενώ ενδιαφέρον έχει και το reunion του Γουέντγουορθ Μίλερ με τον Ντόμινικ Πάρσελ μετά το "Prison Break" και μία σύντομη κοινή εμφάνισή τους στο "The Flash". Περιττό να πούμε ότι πρέπει να προετοιμαστείς για ακόμα περισσότερα crossovers μεταξύ των τριών σειρών. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στο The CW.

Διαβάστε περισσότερα στο metropolispress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα