Δείτε τον άντρα που τρέλανε το Instagram και την κεντρική παρουσιάστρια

Ο Jeremy Jauncey αφότου παράτησε το ράγκμπι - μαζί με την ευκαιρία να κάνει καριέρα επαγγελματία αθλητή – έγινε το πιο καυτό όνομα instagrammer, γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και στέλνει τους φαν του στην Σαντορίνη.

Ο Jauncey βγάζει φωτογραφίες σε προορισμούς που πολλοί άνθρωποι μπορούν μόνο να ονειρευτούν, ενώ το εντυπωσιακό του κορμί δεν άργησε να τον κάνει διάσημο.

"Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο" αναφέρει ο ίδιος στην Ruth Langsford, στην τηλεοπτική εκπομπή της οποία έδωσε το παρόν και όπως ήταν φυσικό έγινε για άλλη μία φορά χαμός στο διαδίκτυο.

Ο

νεαρός πρώην επαγγελματίας αθλητής θεωρείται ένας από τους άνδρες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Μάλιστα όταν η Langsford θέλησε να μιλήσει γι αυτόν την ξέφυγε ότι είναι... καυτός, αν και ήθελε να πει (τουλάχιστον έτσι δικαιολογήθηκε) ότι είναι... καυτό όνομα στον χώρο του θεάματος.

Ο διάσημος (και καυτός κατά την Langsford) Instagrammer δημιούργησε τον 2012 τον λογαριασμό «Beautiful Destinations» και ήδη έχει 4,3 εκατ. followers.

Ο Σκοτσέζος αθλητής για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα παράτησε το πρωτάθλημα ράγκμπι και μία σίγουρη θέση στην αγαπημένη του εθνική ομάδα της Σκωτίας.

Η Langsford πάντως άδραξε την ευκαιρία να τον ρωτήσει αν είναι ελεύθερος, με τον Jeremy να της απαντά πως είναι και την παρουσιάστρια να θέλει να μάθει αν θα σταματήσει να ταξιδεύει αν βρει το... κατάλληλο κορίτσι.

"Ναι", ήταν η απάντηση του Jeremy, αρκεί όπως είπε να βρεθεί η κατάλληλη.

Ο διάσημος Instagrammer "βαφτίζει" ως ονειρεμένο προορισμό την Βραζιλία, ενώ καλεί τα 4,3 εκατ. διαδικτυακούς του φίλους να επισκεφτούν την Σαντορίνη και το Τόκιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα