Δείτε την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει κατακτήσει τα social media

Έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για δύο συνεχόμενα έτη από το Forbes και είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα του, τη χώρα του και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA.

Ενώ λοιπόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, η αδελφή του Κάτια Αβέιρο, 39 ετών, εξελίσσεται σε μια διασημότητα έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 90.000 οπαδούς στο Instagram.

Η Κάτια ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2005 με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, La Ronalda και ενίσχυσε το προφίλ της με την εμφάνιση της στην πορτογαλική έκδοση του ριάλιτι σόου Survivor το 2014.

Η Κάτια ταξίδεψε στις Κάννες τον περασμένο μήνα για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ κινηματογράφου.

Το 2015 έκανε προσπάθεια για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αν και δεν τα κατάφερε η όμορφη Κάτια έχει κατακτήσει τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώνοντας πολλούς οπαδούς.

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες φωτογραφίες στα social media, με πολλές να αποτυπώνουν τις καμπύλες της ή ακόμα και στιγμές με την οικογένειά της.

Είναι επίσης πολύ δημοφιλής blogger, αφιερώνοντας πολύ χρόνο δίνοντας συμβουλές για το πως να ελέγχετε το σωματικό σας βάρος χωρίς να χάσετε τις καμπύλες σας.

Η ίδια μάλιστα περιγράφει το γυμναστήριο ως «μια πνευματική στιγμή».

«Όταν φροντίζω το σώμα μου είναι σαν να φροντίζω τη ψυχή μου», είπε. «Η συγκέντρωση και η θυσία συμβάλλουν στον καθαρισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα