Δείτε ποιοι είναι οι πιο διάσημοι άνθρωποι που έζησαν ποτέ - Κάποιοι είναι μεγάλη έκπληξη

Ο Χριστός, ο Hitler, ο Barack Obama βρίσκονται στην λίστα των πιο διάσημων ανθρώπων που έζησαν ποτέ στην Γη, όμως μεταξύ τους είναι και κάποιοι τελείως άγνωστοι όπως ένας ηθοποιός μούσικαλ σε γυμνάσιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με έρευνα του Massachusetts Institute of Technology (MIT) δημιουργήθηκε μία βάση δεδομένων με τα στοιχεία κάθε ατόμου το προφίλ του οποίου στην Wikipedia

είναι μεταφρασμένο σε πάνω από 25 γλώσσες.

Το άτομο του οποίου η βιογραφία είναι μεταφρασμένη στις περισσότερες γλώσσες, είναι ο Ιησούς, του οποίου η σελίδα στην Wikipedia διαβάζεται σε 216 διαφορετικές γλώσσες και προσελκύει 281.000 page views κατά μέσω όρο κάθε μέρα.

Στην δεύτερη θέση είναι ο Barack Obama με σελίδα σε 200 διαφορετικές γλώσσες.

Στην τρίτη θέση είναι ο ηθοποιός Corbin Bleu με καριέρα σε γυμνάσια των ΗΠΑ με 193 γλώσσες.

Στην τέταρτη θέση είναι ο Κομφούκιος, στην πέμπτη ο Ισαάκ Νεύτων.

Ο Francesco Totti με 102 γλώσσες είναι ο πλέον διάσημος ποδοσφαιριστής, τον ακολουθούν οι Messi (95), Pele (88), Maradona and Ronaldo (και οι δύο με 87).

Ο Michael Jackson είναι ο πιο δημοφιλής μουσικός με 147 γλώσσες, ενώ ο John Lennon είναι ο τέταρτος μουσικός της λίστας, πίσω από τους Avril Lavigne και Lady Gaga, όπως φυσικά και τον Michael Jackson.

Πάντως σε page views, πρώτη είναι η Kim Kardashia με 1,5 εκατ. views το μήνα, πέντε φορές περισσότερα από αυτά του Χριστού

Keywords
Τυχαία Θέματα