Δείτε ασυνήθιστους αλλά δοκισμένους τρόπους για να βγάλει κανείς γρήγορα λεφτά

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν ένα επιπλέον εισόδημα με μία παρτ τάιμ δουλειά. Η έξτρα απασχόληση ως πωλητής ή σερβιτόρος είναι η συνήθης επιλογή που κάνει κάποιος για να αυξήσει τα έσοδά του, όμως υπάρχει κάποιες δουλειές που και δοκιμασμένες είναι και γρήγορα χρήματα μπορεί να βγάλει αυτός που θα ασχοληθεί με αυτές.

Σύμφωνα με το AOL ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσει κανείς ένα επιπλέον εισόδημα είναι να «πουλήσει» το κορμί του στην επιστήμη.

Π.χ. μία περίπτωση είναι

η πώληση πλάσματος του αίματος, αν ο χρήστης έχει ηλικία 18-65 ετών, ζυγίζει πάνω από 50 κιλά και η γενικότερη εικόνα της υγείας του είναι καλή.

Επίσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει την επιθυμία του να λάβει μέρος σε κάποια επιστημονικά πειράματα για την ανακάλυψη νέων φαρμάκων και θεραπειών, όπου μπορεί να κερδίσει έως και 100 δολάρια.

Καλό είναι πριν αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, ο χρήστης, να έχει ενημερώσει τον γιατρό του.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να «πουλήσει» τα προσόντα του στο fiverr.com. Ένα τραγούδι του, ένα ποίημά του μπορούν να του αλλάξουν την ζωή ή ακόμα και να του ανοίξουν οι πόρτες για τηλεοπτική καριέρα. Ο χρήστης μπορεί να κερδίσει από 5 δολάρια ή και περισσότερα ανάλογα με το ταλέντο του ενώ ήδη στο fiverr πάνω από 100.000 χρήστες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους "μετά αμοιβής" στους ενδιαφερόμενους.

Μία άλλη λύση για γρήγορο και σχετικά εύκολα εισόδημα είναι η πώληση παλαιών DVD, CD και βιβλίων τα οποία ο ενδιαφερόμενος για έξτρα εισόδημα μπορεί να έχει στο σπίτι του.

Υπάρχουν ειδικά σάιτ που μπορεί να απευθυνθεί κανείς, όπως το Amazon και το ebay που ένα παλιό βιβλίο μπορεί να αποφέρει ακόμα και 10 δολάρια στον χρήστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα