Χρυσό βραβείο για την ICAP Group στα Business IT Excellence Awards 2016

Η ICAP Group, απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards 2016 στην κατηγορία Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους με το νέο της προϊόν, Risk.Eye.

To προϊόν Risk.Eye αποτελεί μια νέα πρόταση στην αγορά για τη διαχείριση

του πιστωτικού κινδύνου μιας επιχείρησης, καθώς συνδυάζει την επιχειρηματική πληροφόρηση της ICAP με την προσωπική πληροφόρηση, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό, μια 360ο εικόνα για τον πελάτη.

Ο Απόστολος Τσούμπρης, Executive Director στο τμήμα ICAP Advisory, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την βράβευση αυτή που ανήκει σε όλη την ομάδα της ICAP για την δημιουργία του Risk.Eye. Όλη η γνώση και εμπειρία της ICAP σε θέματα Credit Risk αντανακλάται σε αυτό το προϊόν. Απευθύνεται στις μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και αποσκοπεί να αποτελέσει το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον οικονομικό διευθυντή στις τις εποχές που ζούμε. Το Risk.Eye το λανσάραμε εδώ και 3 μήνες στην αγορά και, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, λαμβάνει πολύ θετική απόκριση από τις επιχειρήσεις και ήδη αριθμεί ένα ικανοποιητικό πλήθος πελατών.»

Keywords
Τυχαία Θέματα