Χρυσές δουλειές για το αντι-Τραμπ καπέλο που κάνει πλάκα με την γερμανική του καταγωγή

Στις αρχές της εκλογικής περιόδου το 2015, ο τότε παρουσιαστής του "Last Week Tonight" δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον Trump, ως ενός από τους κύριους υποψηφίους για την θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Όταν όμως ο Trump άρχισε να παίρνει καθαρό προβάδισμα για την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων ο John Oliver άρχισε να... αλλάζει γνώμη, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο σόου για την αποδόμηση του Αμερικανού Κροίσου και για να πουλήσει το αντι-Τrump καπέλο του στους τηλεθεατές

του.

«Παίζοντας» με το σλόγκαν του Trump «Make America Great Again» (Κάνε ξανά την Αμερική μεγάλη) το καπέλο αναγράφει «Make Donald Drumpf Again» (Κάνε ξανά τον Trump Drumpf), επαναφέροντας στην μνήμη το αρχικό οικογενειακό όνομα του Trump.

«Η γερμανική γλώσσα είναι τόσο ηχηρή, έτσι δεν είναι; Όμορφη γλώσσα», αναφέρει ο Όλιβερ λέγοντας ότι ήθελε το κοινό του να δει τον Trump με «φρέσκα ματιά».

Τελικά το σόου πούλησε 35.000 καπέλα, ωστόσο χωρίς κέρδος, αφού τα καπέλα πουλήθηκαν στο κόστος.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Oliver ακόμα και άνθρωποι του Jay Z ζήτησαν το καπέλο.

Η συζήτηση έγινε λίγο πιο... σοβαρή όταν ο τωρινός παρουσιαστής του σόου Stephen Colbert, ρώτησε τον Oliver αν πιστεύει ότι ο Trump θα κάνει... «γκελ» στους Άγγλους με τον Βρετανό να απαντά πως κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανό «αφού έχει συμβεί και στο παρελθόν».

Θυμίζεται ότι ο παππούς του Trump γεννήθηκε στην Βαυαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα