Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού: «Θέλω παιδί πάντα να μείνω»

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού αποχαιρέτισε με φωτεινά παιδικά χαμόγελα ένα ακόμη σχολικό έτος

Μετά από 60 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς ποιοτικής παιδείας στα δεκάδες χιλιάδες παιδιά που φοίτησαν στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Μετά από 60 χρόνια αγωγής -κοινωνικής, συναισθηματικής, πνευματικής και ψυχοκινητικής- στην τρυφερή αυτή ηλικία που δομείται η προσωπικότητα των παιδιών.

Μετά από 60 χρόνια προετοιμασίας τής ομαλής προσαρμογής των μικρών

παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και -μακροπρόθεσμα- στη ζωή.

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2015-2016, ενός σχολικού έτους επετειακού, αλλά και εορταστικού, οργάνωσε και πραγματοποίησε τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο, «Θέλω παιδί πάντα να μείνω».

Την παράσταση προετοίμασαν και παρουσίασαν τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού (Αρσάκη 1, Π. Ψυχικό - τηλ. κέντρο 210.6755107) -σε δύο παραστάσεις- την Παρασκευή 27 Μαΐου και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Τα κείμενα έγραψε η υπεύθυνη Θεατρικής Αγωγής, θεατροπαιδαγωγός, κ. Ελένη Φλεβάρη. Τις χορογραφίες, τη διδασκαλία τής κίνησης και τη διεύθυνση σκηνής είχε η υπεύθυνη τής Ρυθμικής και Κινητικής Αγωγής, καθηγήτρια μπαλέτου και κίνησης και χορογράφος, κ. Σιμόνη Σταυροπούλου, ενώ τη μουσική επιμέλεια των χορογραφιών είχαν –από κοινού– οι κυρίες Τατιάνα Ζωγράφου, Σιμόνη Σταυροπούλου, Ελένη Φλεβάρη.

Τη μουσική επιμέλεια τής παράστασης, τη σύνθεση και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής, μουσικοπαιδαγωγός και συνθέτρια, κ. Τατιάνα Ζωγράφου. Την επιμέλεια των κοστουμιών είχε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου. Την ευθύνη τής σκηνογραφίας είχε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου σε συνεργασία με την ομάδα σκηνογραφίας αποτελούμενη από τις νηπιαγωγούς κυρίες Ζαφείρα Ντούλη και Ελένη Φλεβάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα