Αργούν ακόμη τα διαφημιστικά έσοδα για το Twitter

Tα πλάνα του Twitter να αυξήσει τα έσοδά του μέσω βίντεο διαφημίσεων, κάτι που αποτελεί και κλειδί για την τακτική ανανέωσης του CEO Jack Dorsey, θα πάρει περισσότερο καιρό από ό,τι περίμεναν οι αναλυτές.

Η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει περισσότερο τα βίντεο από την εφαρμογή της Periscope, στους "τοίχους" των χρηστών. Παρόλα αυτά,

το Twitter ανέφερε την Τρίτη πως οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου θα βρεθούν πολύ χαμηλότερα από ό,τι περίμεναν οι αναλυτές. Γι αυτό το λόγο, η μετοχή του Twitter βρέθηκε να χάνει μέχρι και 12%.

Το Twitter υπογράμμισε πως θα πάρει κάποιο καιρό μέχρι να "ξεκλειδώσει" τους διαφημιστικούς προϋπολογισμούς των βίντεο, αφού η τεχνολογία δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως. Η εταιρεία πρέπει να βρει, ακόμη, μερικούς τρόπους για να επιβεβαιώνει ποιος βλέπει τις διαφημίσεις, αλλά και εργαλεία για τους ίδιους τους διαφημιστές. Όλα αυτά τη στιγμή που το Twitter έχει ήδη κλείσει συμφωνίες για το streaming αθλητικών events, το οποίο σε συνεργασία με τις διαφημίσεις, μπορεί στο εγγύς μέλλον να προσφέρει στην εταιρεία ένα τεράστιο νέο τρόπο εσόδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα