Από το ψέμα στο θράσος – ποιοι είναι οι εντολείς των θρασύδειλων;

Επί 16 μήνες ή καλύτερα τα δυο τελευταία χρόνια, ο πρωθυπουργός έχει τσακωθεί με την αλήθεια. Όσο μεγαλύτερο είναι μάλιστα το ψέμα, τόσο το καλύτερο. Κι αν εξαιρέσει κανείς μια κατηγορία πολιτών (πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Καρανίκες κτλ) που διαβάζει καθημερινά τα γεγονότα, ο υπόλοιπος κόσμος δεν θέλει καν να παρακολουθεί. Για να ξεχάσει την κατάθλιψη που μας περιβάλλει σε κάθε βήμα. Πόσοι για παράδειγμα θα θυμούνται ότι, τα μέτρα Γιούνκερ ήταν χαμηλότερα σε κόστος από τον σημερινό "κορσέ" που θέλουν να μας φορέσουν; Κανείς δεν παρακολουθεί τίποτε λοιπόν, ωστόσο η πίεση συσσωρεύεται στον κόσμο.

Δεν

αποφορτίζεται με τίποτα η πίεση, ούτε ο αμοραλισμός που επιδεικνύουν καθημερινά οι πολιτικοί από τον Σύριζα- ΑΝΕΛ- Άκρα αριστερά.

"Τα σκυλιά γαβγίζουν και το καραβάνι προχωρά" λέει ο πρωθυπουργός σε αυτές τις γνωστές ατάκες που η αλαζονεία, η ανοησία και η αμορφωσιά ξεχειλίζουν από παντού. Ακούει το ρητό ο Πολλάκης, το επαναλαμβάνει κι αυτός.

Ξεχνά, όμως, ο πρωθυπουργός, όμως, ότι, θα μείνει στην ιστορία ως ο Έλληνας πολιτικός ο οποίος δεν ορρωδεί προ ουδενός. Δέχθηκε έναν υπουργό ( Βαρουφάκης) ο οποίος πέραν της καταστροφής που προκάλεσε λόγω της απραξίας, κάνει και κακές παρέες, όπως κάποιους Γερμανούς δημοσιογράφους που συνδέονται με την CIA. Ξεχνά ότι θα μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός που άνοιξε τα σύνορα με ποιό αντάλλαγμα ; και στην συνέχεια δημιούργησε τα αίσχη της Ειδομένης, του Πειραιά, του Ελληνικού.

Γιατί λοιπόν επιμένει στα ψέματα ο Τσίπρας και δεν δέχεται ότι επιβάλλει η κοινή λογική; Προκειμένου να σωθεί ο Δημόσιος τομέας, θυσιάζονται όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες. Κόψε τις δαπάνες του λένε, αυξάνει τους φόρους και τις εισφορές.

Φέρνει ένα ασφαλιστικό το οποίο βρίθει αδικιών, με εισηγητή τον χειρότερο υπουργό. Δεν κόβει τις συντάξεις μέχρι το 2018 αγοράζουμε χρόνο και μετά βλέπουμε. Την ίδια στιγμή, όμως, κάποιοι έδωσαν εντολές σε θρασύδειλους για να επιτεθούν με βαριοπούλες. Διότι σημασία δεν έχουν οι πανίβλακες που ήρθαν με τις βαριοπούλες, αλλά οι εντολείς τους.
Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι θρασύδειλοι; Σε καμία.

Ο πρωθυπουργός πάλι με το ίδιο θράσος αναφέρθηκε στους αγώνες της αριστεράς, στην νεολαία του Λαμπράκη κτλ, λες και ο ίδιος γνωρίζει τους αγώνες, όταν έκανε τις κληρώσεις με τις τηλεοράσεις στα 15μελη.

Ο δε διοικητής της ΕΥΠ σήκωσε τα χέρια ψηλά, όταν τον ρώτησαν για μια ανάλογη επίθεση από τους Ρουβίκωνες. Και χθες, οι ίδιοι ανήρτησαν ονόματα ελεγκτών του Μετρό σε ιστοσελίδα "αντεξουσιαστών".

Keywords
Τυχαία Θέματα