Από Οκτώβριο η Ryanair γίνεται ...ξενοδόχος

H Ryanair μπορεί μέχρι σήμερα να έκλεβε τις εντυπώσεις με τις πολύ χαμηλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, ωστόσο έρχεται τώρα να καινοτομήσει και να γίνει... ξενοδόχος!

Συγκεκριμένα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, θα εγκαινιάσει από 1η Οκτωβρίου την νέα

υπηρεσία στέγασης Ryanair Rooms προσφέροντας σε 116 εκατομμύρια πελάτες της, την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από το μεγαλύτερο δίκτυο ξενοδοχείων, hostel, B&B και άλλων καταλυμάτων στις χαμηλότερες τιμές, πάντα με το εμπορικό της σήμα.

Με τη νέα υπηρεσία η εταιρία θα διευρύνει το δίκτυο καταλυμάτων που θα είναι διαθέσιμο προς κράτηση από τους πελάτες της, σε (a) ξενοδοχεία, (b) hostels και B&Bs (c) homestay/βίλες, προσφέροντας πάντα τις χαμηλότερες τιμές.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη καινοτομία της Ryanair, έπειτα από την λειτουργία του Ryanair Car Hire (σε συνεργασία με την CarTrawler) τον Αύγουστο, ενόψει του προγράμματος "Always Getting Better", το οποίο προσφέρει νέα εξατομικευμένη ιστοσελίδα και ανανεωμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Ο Kenny Jacobs, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ryanair ανέφερε πως «Η Ryanair κατάφερε να ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους με τις χαμηλές τιμές της στα αεροπορικά εισιτήρια, τώρα με την υπηρεσία Ryanair Rooms θα φέρει την επανάσταση και στον τρόπο διαμονής».

Πρόσθεσε δε πως «ολοένα και περισσότεροι πελάτες εμπιστεύονται την Ryanair για περισσότερες υπηρεσίες, ενώ είναι εμφανές πως το Ryanair.com γίνεται το Amazon του ταξιδιού. Το "Ryanair Rooms", θα προσφέρει ευρύ δίκτυο καταλυμάτων σε διαφορετικές τιμές, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ταξιδιωτών με διαφορετικό προφίλ. Ανυπομονούμε να λάβουμε προτάσεις συνεργασίας από ενδιαφερόμενους, ώστε να πρωτοπορήσουμε μαζί για ακόμα μια φορά».

«Ανυπομονούμε να λάβουμε τις προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους εταίρους που θέλουν να μας βοηθήσουν να διαταράξουμε την τουριστική βιομηχανία για μια ακόμη φορά» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα