Αυτό το 18χρονο μοντέλο είναι το πρόσωπο της νέας «Γενιάς Z»

Mια νέα ανερχόμενη γενιά, η Generation Ζ( Γενιά Z), η οποία αποτελείται από εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ του 1996 και του 2010, σύμφωνα με τους New York Times, είναι μια «περίεργη» γενιά που οι λιανοπωλητές προσπαθούν να καταλάβουν.

Χωρίς αμφιβολία, η Γενιά Z έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον και κίνητρα για να ανελιχθεί στον επαγγελματικό στίβο. Γνωρίζοντας ότι οι ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία τους, οι μελλοντικοί εργαζόμενοι της Γενιάς Z θα δώσουν προτεραιότητα στις επιχειρήσεις που δίνουν βαρύτητα σε αυτές τις πτυχές της εργασίας σε σχέση με αυτές που δεν το κάνουν. Επικαλούμενοι την επιθυμία της Γενιάς Z για μάθηση και προσφέροντας ευκαιρίες για ουσιαστική ανάπτυξη, οι εργοδότες μπορούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία την επόμενη γενιά ταλέντων που θα βγουν στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Wildness, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της γενιάς και ένα από τα αγαπημένα και διάσημα μοντέλα με καμπύλες, είναι η 18χρονη Jordyn Woods.

Η Woods είναι πολύ δημοφιλής και έχει πάνω από 775.000 followers στο Instagram.

Είναι κολλητή φίλη της Kylie Jenner και περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Μάλιστα, είναι τόσο φίλες που η Kylie της έκανε δώρο μια Mercedes Benz αξίας 70.000 δολαρίων για τα γενέθλιά της!

Στην εβδομάδα μόδας φέτος.

Πρόσφατα έγινε μοντέλο της Wilhelmina Curve. «Μόλις έκλεισα τα 18, θα μπορούσα κάλλιστα να ζήσω κάτι νέο», είπε στο Teen Vogue.

Οι καμπύλες της δίνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα στις νέες της ηλικίας της.

Η Woods είναι ενθουσιασμένη που είναι μέρος ενός κινήματος που «αγκαλιάζει« τις γυναίκες με καμπύλες.

«Θέλω να φέρω την αλλαγή στη βιομηχανία του μόντελινγκ και θέλω να συνειδητοποιήσουν τα νεαρά κορίτσια ότι δεν πρέπει να ντύνονται με έναν ορισμένο τρόπο επειδή έχουν καμπύλες».

Έχει μεγάλα όνειρα. «Πραγματικά δεν θέλω να περιοριστώ σε μία δουλειά ή έναν τομέα γιατί νιώθω ότι μπορώ να κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται», είπε στο Teen Vogue.

Keywords
Τυχαία Θέματα