Wall: Απώλειες μετά το πολυήμερο ανοδικό σερί

Μικτά πρόσημα στη Wall Street την Τρίτη καθώς τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα είναι καθ' οδόν για υψηλά πολυετίας.

Πριν από λίγο, ο Dow Jones -0,55% στις 25.081 μονάδες, ο S&P -0,19% στις 2.727 μονάδες και ο Nasdaq +0,38% στις 7.266 μονάδες.

Ο Dow Jones λίγο νωρίτερα έχανε 137, 95 μονάδες με τη Walmart να έχει τις χειρότερες επιδόσεις του δείκτη. Πτώση 0,2% και για τον S&P 500 με τις τηλεπικοινωνίες να σημειώνουν τις μεγαλύτερες απώλειες.

Η απόδοση της αμερικανικής δεκαετίας κατέγραψε

άνοδο και διαμορφώθηκε στο 2,902% ενώ την προηγούμενη εβδομάδα σημείωσε το υψηλότερο επίπεδο από του 2014. Η απόδοση του διετούς όδευε προς υψηλό 9ετίας.

Να σημειωθεί ότι τα υψηλότερα επιτόκια κρατούν τους επενδυτές σε αγωνία, καθώς φοβούνται ότι ο υψηλότερος πληθωρισμός θα μπορούσε να οδηγήσει την Fed να συσφίξει τη νομισματική της πολιτική νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σε εταιρικά νέα, η Walmart ανακοίνωσε προσαρμοσμένα τριμηνιαία κέρδη ύψους 1,33 δολάρια ανά μετοχή, χάνοντας μια εκτίμηση για 1,37 δολάρια. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μείωση κατά 23% των εσόδων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εν τω μεταξύ, η Home Depot εξέδωσε τριμηνιαία αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών και σημειώνει άνοδο άνω του 1%.

Σε εταιρικά νέα, η Walmart ανακοίνωσε προσαρμοσμένα τριμηνιαία κέρδη ύψους 1,33 δολάρια ανά μετοχή, χάνοντας μια εκτίμηση για 1,37 δολάρια. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μείωση κατά 23% των εσόδων του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εν τω μεταξύ, το Home Depot εξέδωσε τριμηνιαία αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών και σημειώνει άνοδο άνω του 1%.



Keywords
Τυχαία Θέματα