Wall Street: Νέο ρεκόρ για S&P και Nasdaq

Άνοδο σημείωσαν την Τετάρτη οι αμερικανικές μετοχές υποστηριζόμενες από τον τραπεζικό κλάδο.

Στη Wall Street, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones αυξήθηκε 39,24 μονάδες ή 0,1% για να κλείσει στις 35.405,50 μονάδες. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,2% καταγράφοντας νέο ρεκόρ στις 4.496,19 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε 0,1% στις 15.041,86 μονάδες, καταγράφοντας και αυτός νέο υψηλό.

Οι μετοχές των JPMorgan

και Wells Fargo ενισχύθηκαν κατά 2%. Οι περιφερειακές τράπεζες όπως η Zions, η Regions Financial και η Fifth Third πρόσθεσαν επίσης 2%.

Οι μετοχές του κλάδου ταξιδιού και αναψυχής κινήθηκαν υψηλότερα. Οι αεροπορικές και οι εταιρείες κρουαζιέρας σημείωσαν άνοδο 1%. Οι μετοχές των καζίνο Penn National Gaming και Caesars Entertainment κέρδισαν 7,5% και 3% αντίστοιχα. Η MGM Resorts πρόσθεσε 2,5%.

Η μετοχή της Western Digital εκτινάχθηκε κατά 8%. Η μετοχή της Nvidia αυξήθηκε κατά 2% και η μετοχή της Micron Technology ενισχύθηκε κατά 3,5%. Η μετοχή της Dick’s Sporting Goods εκτινάχθηκε κατά 14%.

Η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς κινήθηκε υψηλότερα κατά πέντε μονάδες βάσης στο 1,34% και στην αγορά συναλλάγματος το δολάριο υποχώρησε 0,1% έναντι του ευρώ στο 1,1768 δολ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη στο Δημόσιο: Ποια μπορούν να παραγραφούν – Οι προϋποθέσεις

MAVA – Renault: Το μεγάλο ξεπούλημα και ο «Γολγοθάς» των εργαζομένων

Fitch: Αναβάθμιση της Intralot σε CCC+ μετά την αναδιάρθρωση του χρέους της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wall Street, Νέο, Nasdaq,Wall Street, neo, Nasdaq