WIND Ελλάς, Επιχειρούμε Υπεύθυνα

Έχοντας υιοθετήσει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, η WIND υλοποιεί με συνέπεια την 15ετη στρατηγική της για την Εταιρική Υπευθυνότητα, καταγράφοντας με συστηματικό τρόπο, αναλυτικά και μεθοδικά τους καρπούς αυτής της προσπάθειας στον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η εγχώρια αλυσίδα αξίας που δημιουργείται κάθε φορά που ο καταναλωτής επιλέγει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της WIND, αποφέρει έσοδα στο ελληνικό κράτος, εισοδήματα στα ελληνικά νοικοκυριά

και υποστηρίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας με άμεσο θετικό αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

2010 – 2016, εξαετία επενδύσεων & κοινωνικής προσφοράς

Μόνο την τελευταία εξαετία η WIND Ελλάς έχει συνεισφέρει στην εθνική οικονομία 4 δισ. ευρώ εκ των οποίων 1,1 δισ. ευρώ αφορούν σε φόρους, τέλη και ασφαλιστικές εισφορές που έχουν ενισχύσει θετικά τα δημόσια έσοδα. Παράλληλα, οι επενδύσεις της εταιρείας σε δίκτυα και υποδομές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για την περίοδο 2010-2016 ανήλθαν σε 600 εκατ. Ευρώ, διαμορφώνοντας το συνολικό ύψος των επενδύσεων που έχει υλοποιήσει από την ίδρυση της σε 2, 962 δισ. ευρώ.

2016 – Μια χρονιά με θετικό πρόσημο για το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Ανάμεσα στις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND στη διάρκεια της περσινής χρονιάς ξεχώρισαν η ενδυνάμωση και ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίοι έλαβαν συνολικά 23.378 ώρες εκπαίδευσης, αλλά και η εξοικονόμηση 780.000 κιλοβατώρων ηλεκτρικής ενέργειας από έργα σε κτίρια και εξοπλισμούς γεγονός που αντιστοιχεί στις ανάγκες ηλεκτροδότησης ενός νησιού 600 κατοίκων για έναν χρόνο.

Οι Αγώνες Δρόμου, όχημα για Προσφορά και Κοινωνική Αλληλεγγύη

H WIND και η ομάδα της WIND Running Team από το 2011 στηρίζει αγώνες δρόμου από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα και επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες. Η εταιρεία συνδέει το τρέξιμο με την Προσφορά και την Κοινωνική Αλλελεγγύη. Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσαπρούνη, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων WIND: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς μόνο κατά τη διάρκεια του 2016, εκ μέρους των δρομέων που έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη και στους έξι αγώνες Run Greece σε όλη την Ελλάδα, η WIND προσέφερε 75.000 Ευρώ σε 10 κοινωνικούς φορείς για παιδιά».

Περισσότερα για τις δράσεις της εταιρείας δείτε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα