TRIMORE SwimRunHydra: Νέα σελίδα στα MultisportsEvents

Μια νέα σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και των MultisportsEvents γράφτηκε το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου 2018. Ο Δήμος Ύδρας, ο Yδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και η TRIMORE Multisports Tour, διοργάνωσαν στο μαγευτικό και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού τοαπίστευτο1ο TRIMORE SwimRunHydra.

Η πανέμορφη όλες τις εποχές Ύδρα, υποδέχτηκε τους πρώτους SwimRunners, τα 23 τολμηρά ζευγάρια που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και στάθηκαν στην εκκίνηση δεμένα μεταξύ τους ανά δύο με σκοινί, κολύμπησαν

συνολικά 3,2χλμ και έτρεξαν 10 χλμ., με τέσσερις εναλλαγές ανάμεσα στα δύο αθλήματα.

Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης και ο πραγματικός άθλος όλων των συμμετεχόντων να σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης, οδήγησαν τους διοργανωτές να αποφασίσουν και τιμώντας όλα τα ζευγάρια να τους προσφέρουν το κόψιμο της κορδέλας: "We Both Finish SwimRunHydra" κάτω από την αψίδα του τερματισμού τους, στην αγκαλιά των ίδιων των διοργανωτών .

Στον αγώνα υπήρξε και μία εγκατάλειψη ζευγαριού, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους διοργανωτές, με τα επαρκή μέτρα διαχείρισης τέτοιου περιστατικού που είχαν εκπονηθεί σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ύδρας, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τους Ναυαγοσώστες της Ευρωπαϊκής Ναυαγοσωστικής Σχολής, το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και τα 6 επιχειρησιακά σκάφη της διοργάνωσης. Το ζευγάρι των αθλητών: Ανδρέας Μπέγκος και Έλληνας Ανδρέου, κατόπιν της προληπτικής περίθαλψης στο Νοσοκομείο, πέρασαν την αψίδα τερματισμού με τιμές, επιβεβαιώνοντας την ήδη αποκατεστημένη υγεία τους.

Όλες οι υπηρεσίες του νησιού, από το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομική Αρχή, την Σχολή Εμποροπλοιάρχων, το Ιστορικό Μουσείο – Αρχείο Ύδρας, τις υπηρεσίες του Δήμου περιλαμβανομένης της επικεφαλής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας, το Νοσοκομείο, αλλά και τους επαγγελματίες της Ύδρας, καθώς και οι δεκάδες παθιασμένοι, ορεξάτοι και ακάθεκτοι υπό όλες τις καιρικές συνθήκες εθελοντές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στάθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο μιας τέτοιας διοργάνωσης και επαρκές για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν. Επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού αποτέλεσαν ένα ενθουσιώδες κοινό και όλοι μετρούν αντίστροφα για την διοργάνωση του 2019.

Επικές μονομαχίες και ιστορικοί τερματισμοί

Οι αθλητές έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ξεπερνώντας τις δυσκολίες της θάλασσας και του καιρού.

Oι Σπύρος Γκοτζιάς - Παναγιώτης Δημόπουλος έκοψαν πρώτοι την κορδέλα του τερματισμού στο 1ο TRIMORE SwimRunHydra σε01:34:02. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Γιώργος Αλυφαντής- Γρηγόρης Σουβαντζόγλου με 01:40:15 . Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι αθλητές που ταξίδεψαν από την Γαλλία DavidPadare-NicolasBadet με χρόνο 01:40:30

Οι Στυλιανός Ανδρεάδης- Δήμητρα Μπίκα ήταν το πρώτο μεικτό ζευγάρι με 01:48:41, ενώ οι δύο πρώτες γυναίκες ήταν οι Κέλλυ Μπίχτα - Εύα Μπέκα με 02:01:27. Το ζευγάρι Παπαναστασίου -Νικολούτσου ήταν το μοναδικό επίσημο ζευγάρι και στη ζωή, που συμμετείχε.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα τρία ζευγάρια των Υδραίων που συμμετείχαν και επίσης βραβεύτηκαν. Με πολύ καλές επιδόσεις τερμάτισαν οι Ράππας-Ρούσης, Κεχαγιόγλου- Κεχαγιόγλου και Ρος-Λεμπέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα