Oysho: Υιοθετεί νέα στρατηγική και επεκτείνει την παρουσία της

Με το άνοιγμα αυτών των νέων αγορών το 2016, η OYSHO.COM διασφαλίζει το επεκτατικό έργο της μάρκας σε επίπεδο ηλεκτρονικών πωλήσεων και παρουσιάζει μια νέα διαδικτυακή εικόνα.

Από τις 16 online αγορές που έχει δημιουργήσει ως τώρα, θα προστεθούν και άλλες νέες, μέχρι να φτάσουν τα 32 σημεία πωλήσεων διεθνώς.

Η διαδικασία καθιέρωσης της νέας στρατηγικής του επεκτατικού ηλεκτρονικού εμπορίου

στις νέες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου το Oysho.com δεν έχει ακόμη παρουσία, θα διεκπεραιωθεί κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους.

Το πρώτο στάδιο θα αρχίσει το Φεβρουάριο με τις εξής χώρες: Ρουμανία, Σουηδία, Δανία και Ιρλανδία.

Το δεύτερο στάδιο, που θα παραταθεί όλο το Μάρτιο, περιλαμβάνει: Κροατία, Τσέχικη Δημοκρατία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Φιλανδία.

Και, το τρίτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, θα ολοκληρωθεί με τις εξής χώρες: Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Σλοβενία, Κύπρο και Μάλτα.

Νέα εικόνα του Oysho.com

Με την νέα δομή και οπτική εικόνα του, το OYSHO.COM παρουσιάζεται ως ένα e-shop που αντικατοπτρίζει το look & feel της Oysho, πλησιάζοντας έτσι στην έννοια του φυσικού καταστήματος.

Η ανανεωμένη δημιουργική σειρά, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε δύο έννοιες: Η πρώτη από αυτές είναι η εικόνα, όπου ξεχωρίζει η διαισθητική, δυναμική, ταχεία και οριζόντια μορφή περιήγησης στην ιστοσελίδα, βελτιστοποιώντας την οπτική και διαδραστική εμπειρία του χρήστη.

Κατά δεύτερο λόγο, προσφέρει νέα περιεχόμενα πληροφοριών και κύρια άρθρα, όπως για παράδειγμα, το "lingerie guide", ένας απλός και λεπτομερής οπτικός οδηγός πληροφόρησης που περιγράφει τα διάφορα στυλ εσωρούχων που υπάρχουν.
Επίσης, οι εικόνες των από τις νέες καμπάνιες και τα lookbooks αποκτούν μια νέα διάσταση, ξεχωρίζοντας με μια ανανεωμένη και ιδιαίτερη μορφή.

Μαζί με τις εικόνες, συμπεριλαμβάνονται και πρακτικοί σύνδεσμοι που ανακατευθύνουν το χρήστη στα ενδύματα που αντιστοιχούν στην εν λόγω κολεξιόν, καθώς συνοδεύονται από επεξηγητικά κείμενα για κάθε σειρά προϊόντων.
Η καινούργια ιστοσελίδα διαθέτει ένα μενού που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας και διευκολύνει την προβολή των διαφόρων σειρών του προϊόντος της Oysho: Εσώρουχα, sleepwear, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα, συμπεριλαμβανομένης και μιας ανεπτυγμένης δομής που διαχωρίζει αυτά τα προϊόντα σε κατηγορίες.

Αυτή η νέα μορφή του Oysho.com στοχεύει στο να προσφέρει μια πιο διαισθητική, δυναμική, με υψηλής ποιότητας εικόνες ιστοσελίδα, που να είναι εύχρηστη για όλους τους χρήστες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα