Nέο μέλος στα Aria hotels του ομίλου Λογοθέτη

Στην ομπρέλα των Aria Hotels εντάσσεται το Cressa Ghitonia Village, μια παραδοσιακή κρητική γειτονιά του 1800, που έχει ανακατασκευαστεί πλήρως, διατηρώντας όλα τα αρχικά της χαρακτηριστικά.

Το ξεχωριστό αυτό συγκρότημα είναι η 5η κατά σειρά προσθήκη των Aria Hotels στην Κρήτη. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Σητεία,

αποτελείται από 15 κατοικίες, οι οποίες μαζί με την αυλή, την πισίνα, το spa centre, το εστιατόριο και το μπαρ, διαμορφώνουν τον ιστορικό κρητικό οικισμό.

Το συγκρότημα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 50 άτομα (ενήλικες και παιδιά) και συνδυάζει πολλά και διαφορετικά πρωτότυπα και αυθεντικά στοιχεία, όπως πέτρινες καμάρες, ξύλινες οροφές και παραδοσιακά τζάκια. Κάποια από τα κτίσματα ήταν παλαιότερα σπίτια τεχνιτών, ενώ άλλα λειτουργούσαν ως εμπορικά καταστήματα. Οι κατοικίες του Cressa Ghitonia Village δημιουργούν το αίσθημα του ταξιδιού πίσω στο χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις πρακτικές ανέσεις ενός σύγχρονου boutique ξενοδοχείου.

Η τοπική κουζίνα αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς της εμπειρίας στo Cressa Ghitonia Village. Στον κήπο του καλλιεργούνται βιολογικά φρούτα, λαχανικά και βότανα, τα οποία χρησιμοποιούνται στις παραδοσιακές συνταγές του εστιατορίου, με το βιολογικό ελαιόλαδο να αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό των γαστρονομικών προτάσεών του.

Μια ακόμη σημαντική παροχή του Cressa Ghitonia Village είναι ο χώρος του Spa με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις (χαμάμ, σάουνα και υδρομασάζ) και τις υπηρεσίες του σχεδιασμένες από εξειδικευμένους συμβούλους για την υγεία και την ευεξία.

Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) αποτελούν μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2010. Το δίκτυο των Aria Hotels περιλαμβάνει:

-Boutique Hotels: Cressa Ghitonia Village (Λασίθι, Κρήτη), Katogi Averoff Hotel & Winery (Μέτσοβο), Kipi Suites (Κήποι, Ζαγοροχώρια), Alcanea Boutique Hotel (Χανιά, Κρήτη), Scalani Hills Boutari Winery & Residences (Ηράκλειο, Κρήτη), The Windmill (Κίμωλος, Κυκλάδες), Milaki (Κίμωλος, Κυκλάδες), Alikaki (Κίμωλος, Κυκλάδες).

-Ανεξάρτητες Κατοικίες: Villa Athermigo (Χανιά, Κρήτη), Critamo Cottage (Χανιά, Κρήτη), Aria Villas (Σέριφος, Κυκλάδες).

-Beach Houses: Thalassa Beach House (Κίμωλος, Κυκλάδες), Bonatsa Beach House (Κίμωλος, Κυκλάδες)

Keywords
Τυχαία Θέματα