Hondos Center: Η πρωταθλήτρια εταιρεία στην κοινωνική ευθύνη

Σε πρωταθλήτρια εταιρεία σε ό,τι αφορά τις δωρεές της στοπ Δήμο της Αθήνας αλλά και συνολικά στον κλάδο της εξελίσσεται σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα η Hondos Center. Οι αδελφοί Χόντοι δώρισαν στον Δήμο έγγραφο διάταγμα του βασιλιά Όθωνα του 1833 το οποίο είχαν στη συλλογή τους και το οποίο είχε αγοραστεί σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's. Πρόκειται

για την απόφαση αποδοχής της κοινότητας Αθηνών, ως «έδρας του βασιλείου της Ελλάδος».

Παράλληλα, σε ένα έργο πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας ο Νίκος Χόντος και οι συνεργάτες του στήριξαν το τελευταίο διάστημα της κρίσης Ευρυτάνες επιστήμονες, σειρά νοσοκομείων (Καρπενησίου κ.ά), τις δράσδεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Όλοι μαζί μπορούμε», αθλητικά σωματεία, εκκλησιαστικά ιδρύματα όπως της Αγίας Παρασκευής στα Άγραφα και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην ίδια περιοχή ενώ φέρουν την ευθύνη για το γλυπτό της πλατείας Ομονοίας του Γεωργίου Ζογγοπούλου, το γνωστό κι ως «πεντάκυκλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζει κι άλλες μεγάλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, παράλληλα με ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα που θα στηρίζεται στον συνδυασμό χαμηλών τιμών και υψηλής ποιότητας παροχών στον κλάδο των καλλυντικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα