One Net: Η πλατφόρμα που «καταργεί» τα τηλεφωνικά κέντρα στις επιχειρήσεις

Το πακέτο υπηρεσιών που υπόσχεται μείωση του κόστους, αδιάλειπτη επικοινωνία και αύξηση της παραγωγικότητας για όλες τις επιχειρήσεις

Ένα νέο, καινοτόμο πακέτων υπηρεσιών υπόσχεται μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας, ευελιξία και αδιάλειπτη επικοινωνία για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, καταργώντας ουσιαστικά τα τηλεφωνικά κέντρα.

Το One Net αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας που ενώνει σταθερή και κινητή, ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες (Cloud, VDSL

και 4G) και απελευθερώνει τους επαγγελματίες από την υποχρέωση αγοράς ή συντήρησης του τηλεφωνικού κέντρου.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσα από τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τη χρήση νέων τεχνολογιών, προσφέροντας αδιάλειπτη επικοινωνία από οποιαδήποτε συσκευή, σταθερή ή κινητή.

Το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει εικονικό τηλεφωνικό κέντρο στο cloud με μηναίο ευέλικτο πάγιο και απεριόριστες δυνατότητες, όπως ενσωμάτωση του κινητού τηλεφώνου στη λειτουργία του πακέτου, σύγχρονες εφαρμογής σύγκλισης μεταξύ σταθερών και κινητών δικτύων, νέες IP τερματικές συσκευές και μοναδικά εργαλεία για την διαχείριση των κλήσεων.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Siemens Ελλάδος επέλεξε τις υπηρεσίες One Net, αντικαθιστώντας το τηλεφωνικό της κέντρο.

Ο Διονύσης Γρηγοράτος, διευθυντής εταιρικών πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά:

«Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες οικονομικά προσιτές για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα οι επιχειρήσεις αναγκάζονταν να επενδύουν σημαντικά κεφάλαια για προμηθεύονται, να συντηρούν και να αναβαθμίζουν τα τηλεφωνικά τους κέντρα. Με το One Net η Vodafone επιτρέπει σε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να μειώσουν σημαντικά το κόστος τους, να αποκτήσουν μεγάλη ευελιξία και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν υπερσύγχρονες υπηρεσίες επικοινωνίας μέσα από το cloud. Το γεγονός ότι η Siemens Ελλάδος επέλεξε τη λύση One Net όχι απλά μας τιμά σαν έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, αλλά αποδεικνύει έμπρακτα την καινοτομία και την μοναδική αξία του One Net».

Keywords
Τυχαία Θέματα