Exin: «Δεσμευόμαστε για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής»

Μετά τη διάψευση απ' την Pimco ότι συμμετέχει στο εγχείρημα, ο όμιλος EXIN προέβη σε ανακοίνωση με την οποία αφενός δεσμεύεται για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, αφετέρου αρνείται οποιοδήποτε σχόλιο για τη συμμετοχή ή όχι άλλων οντοτήτων στο deal.
Αναλυτικά το ανακοινωθέν έχει ως εξής:

«Η Exin είναι σε διαρκή επικοινωνία

με την Τράπεζα της Ελλάδος για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Εντός αυτού του πλαισίου, ένας επικαιροποιημένος φάκελος υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Σε συνέχεια της υποβολής, αναδύθηκαν άρθρα με εικασίες και φήμες για τη συμμετοχή στην εξαγορά διάφορων οντοτήτων. Στις φήμες και τις εικασίες δεν θα γίνει σχολιασμός. Η Exin και οι κεφαλαιακοί εταίροι παραμένουν δεσμευμένοι να εκτελέσουν τη συναλλαγή».

Το newmoney.gr έγραφε από χθες το βράδυ πως η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής εξελίσσεται σε θρίλερ αφού η Pimco προχώρησε σε διάψευση των πληροφοριών που την έφεραν να συμμετέχει από κοινού με εταιρεία συμφερόντων του Warren Buffetf στο σχήμα της Exin για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής. Κάτι που δημιούργησε πρόσθετο προβληματισμό στις εποπτικές αρχές, αφού παραμένουν πιεστικά τα ερωτήματα εάν ο όμιλος έχει εξασφαλίσει τα Κεφάλαια για την εξαγορά. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Keywords
Τυχαία Θέματα