Cosmote Hackathon: Τρέξε τον κώδικα για το μέλλον

Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις με θέμα το μέλλον στην ψηφιακή εποχή ως μέσο βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων αναζητά το Cosmote Hackathon που διοργανώνεται στις 13-14 Μαϊου.

Με θέμα «Run the code, create the future» («Τρέξε τον κωδικό, δημιούργησε το μέλλον») οι συμμετέχοντες, φοιτητές, startuppers και επαγγελματίες θα κληθούν να βρουν πρωτότυπες και καινοτόμες λύσεις στις εξής κατηγορίες: Social media, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, mobile apps,

εμπειρία του χρήστη, Internet of Things.

Το Hachathon θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του OTE Academy, Πέλικα και Σπάρτης 1 στο Μαρούσι, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μεμονωμένα ή ως ομάδα 2-5 ατόμων έως τις 14 Απριλίου. Τις αιτήσεις θα αξιολογήσει ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από στελέχη της COSMOTE και ακαδημαϊκούς, η οποία θα προκρίνει τους συμμετέχοντες στη δεύτερη φάση. Μετά το δεύτερο γύρο αξιολόγησης, θα αναδειχθούν οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος, σε ομάδες, στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο cosmotehackathon.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα