COSMOTE Books Reader: Νέα εφαρμογή με εκατομμύρια επιλογές e-books!


Oι λάτρεις του βιβλίου και της τεχνολογίας, μπορούν πια να συνδυάσουν τα αγαπημένα τους χόμπι μέσω της νέας εφαρμογής COSMOTE Books Reader. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν την εφαρμογή που υπόσχεται ευκολότερη και καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης των καλύτερων e-books, στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr.

Το Cosmotebooks.gr έχει εμπλουτιστεί με 1.000.000 ξενόγλωσσα και 7.000 ελληνικά e-books, στα οποία περιλαμβάνονται μυθιστορήματα, δοκίμια, βιβλία

για τις τέχνες και τις επιστήμες, Best sellers αλλά και νέες κυκλοφορίες από ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader App διευκολύνει τους αναγνώστες των e-books με γρήγορη αναζήτηση και downloading σε συσκευές Android και iOS (Smartphones & Tablets) καθώς και εύκολη ανάγνωση σε ένα φιλικό περιβάλλον για το χρήστη. Επίσης η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για δημιουργία προσωπικής βιβλιοθήκης, που είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή με τη λειτουργία συγχρονισμού.

Το trend των e-books έχει, πια, κατακτήσει τον κόσμο για πολλούς λόγους. Χαμηλότερο κόστος, μηδενικά έξοδα αποστολής, ενώ δεν υπάρχει ανάγκη για αποθηκευτικό χώρα και η πρόσβαση μπορεί να γίνει από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Επιπλέον εξυπηρετούν και άτομα με δυσκολίες στην όραση αφού μπορεί να γίνει μεγέθυνση της γραμματοσειράς κατά την ανάγνωση. Μπορεί κανείς να αγοράσει ένα e-book από το Tablet ή το Smartphone, εύκολα και γρήγορα και να το διαβάσει την ίδια στιγμή.

Για να γνωρίσει κανείς το συναρπαστικό κόσμο της ψηφιακής ανάγνωσης δεν έχει παρά να κατεβάσει την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader, που είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Play Store.

Στο Cosmotebooks.gr η εξόφληση των αγορών e-bοoks γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας και της γνωστής υπηρεσίας του Paypal. Eιδικά για τους πελάτες COSMOTE, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τους.

Για όσους προτιμούν το βιβλίο, στο Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα όλοι μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε περισσότερους από 6.000.000 τίτλους. Επιπλέον, στο portal είναι διαθέσιμα επώνυμα παιχνίδια, παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios και χαρτικά. Το Cosmotebooks.gr εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με δυνατότητα παραλαβής σε όποια διεύθυνση επιθυμεί ο καταναλωτής ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα