BNN Technology Plc: Ο CFO παραιτήθηκε, ο CEO σε διαθεσιμότητα...

Η BNN Technology Plc, μια βρετανική εταιρεία που βοηθά τους κορυφαίους ευρωπαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους να επεκτείνουν την παρουσία τους στην Κίνα, έχει απομείνει χωρίς εκτελεστική ηγεσία, αφού ο επικεφαλής των οικονομικών της υπηρεσιών, διατύπωσε "σοβαρούς ισχυρισμούς" εναντίον της εταιρείας.

Ο Σκοτ Κένεντι παραιτήθηκε μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών του εναντίον των μελών του διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή του διευθύνοντος συμβούλου Ντάρεν Μέρκερ και του επικεφαλής της εταιρείας

Γουέι Τσι. Τα καθήκοντα των Μέρκερ και Τσι (ο οποίος είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της BNN της Κίνας), έχουν ανασταλεί μετά από εξέταση του θέματος από ανεξάρτητη επιτροπή.

Η διαπραγμάτευση στην BNN σταμάτησε στο Λονδίνο, καθώς τώρα έχει ανεπαρκές ανώτατο διοικητικό συμβούλιο "για να παρέχει την κατάλληλη εποπτεία και έλεγχο" των επιχειρήσεων, η εταιρεία που εδρεύει στο Knutsford κοντά στο Μάντσεστερ, δήλωσε η U.K.

"Η απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία δυο από τα υψηλότερα στελέχη μας δεν λήφθηκε με ελαφρά καρδιά και δεν πρέπει να ληφθεί ως αποδοχή ως εγκύρων, αυτών των ισχυρισμών", ανέφερε ο Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος Χάρι Κάιλυ. Η ανεξάρτητη επιτροπή θα προχωρήσει στην "διεξοδική επανεξέταση" των ισχυρισμών.

Η BNN διανέμει ειδησεογραφικό περιεχόμενο για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της ισπανικής Μπαρτσελόνα και των αγγλικών Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, μέσω του Xinhua News της Κίνας. Επίσης, διευκολύνει τα camps ποδοσφαίρου για τους τρεις αυτούς συλλόγους, ενώ υπέγραψε σύμβαση με την Arsenal τον Ιούλιο για να αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μέσω της μονάδας Alibaba Group Holding Tmall.

Keywords
Τυχαία Θέματα