Aυξάνονται οι ανησυχίες των Βρετανών που ζουν στο εξωτερικό λόγω Brexit

O Tad Dawson, πρώην εργάτης ορυχείου από το Castleford της Αγγλίας, ο οποίος τώρα πια είναι μάνατζερ της αλυσίδας των τεσσάρων pubs, Yorkshire Pride, και ένα μπαρ καραόκε στο Benidorm της Ισπανίας, έχει αρκετές ερωτήσεις για την Theresa May η οποία θα επισκεφτεί τη Μαδρίτη.

Όπως χιλιάδες άλλοι Βρετανοί οι οποίοι τώρα πια επιχειρούν στην Ισπανία, ο 51χρονος θέλει να μάθει πως το Brexit μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής τους. Οι Βρετανοί, λοιπόν, εύλογα, έχουν πολλές ερωτήσεις για την Theresa May η οποία επισκέπτεται

τη χώρα σήμερα. Οι ιδέες της για τη μείωση της μετανάστευσης και της κίνησης μεταξύ των χωρών κάνουν τους Βρετανούς που ζουν σε άλλες χώρες πολύ ανήσυχους.

Η May ανέφερε τον Οκτώβριο πως πρόκειται να ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Όσο οι χρηματαγορές βρίσκονται σε δύσκολο σημείο, οι Βρετανοί που ζουν στο εξωτερικό μπορεί να επηρεαστούν ακόμη πιο πολύ.

Το κλίμα της Ισπανίας και η πρόσβαση σε αγαθά όπως η φροντίδα της υγείας έχουν κάνει τη χώρα ένα κλασσικό, πια, προορισμό για τους Βρετανούς, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι οι οποίοι απολαμβάνουν τα γεράματα στον ήλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα