6 εφευρέτες που σκοτώθηκαν από τις δημιουργίες τους!

Καμιά φορά η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση ορισμένων εφευρετών οι οποίοι μπορεί να είχαν την ικανότητα και την εξυπνάδα να δημιουργήσουν κάτι πρωτοποριακό για την εποχή τους, ωστόσο, η ζωή τους επιφύλασσε ένα τραγικό τέλος.

Ορισμένοι εφευρέτες είχαν την ατυχία να χάσουν τη ζωή τους από την ίδια τους την εφεύρεση.

Τόμας Άντριου

Ο Τόμας Άντριου ήταν ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του «Τιτανικού». Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας από τους επιβάτες του στο παρθεικό του ταξίδι, κάτι που του κόστισε τη

ζωή.

Οττο Λιλιενθαλ

Πρωτοπόρος της αεροπορίας, που Είχε το παρατσούκλι «The Glider King», και θεωρείται πρωτοπόρος της αεροπορίας αφού εφηύρε πολλούς τύπους επιτυχημένων ανεμόπτερων και αλεξίπτωτων πλαγίας. Παρ' όλα αυτά έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τα 50 πόδια, όταν ένα από τα αιωρόπτερα έπαθε βλάβη.

Αλεξάντερ Μπογκντάνοφ

Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους, στους οποίους πειραματίστηκε η μετάγγιση αίματος έχοντας ως κίνητρο να παραμείνει νέος. Ωστόσο, πέθανε όταν έλαβε αίμα ενός φοιτητή, που είχε ελονοσία και φυματίωση.

Τζέιμς Ντάγκλας

Ήταν ο τέταρτος κόμης του Morton, που ζούσε στη Σκωτία υπό τη βασιλεία του Βασιλιά Τζέιμς του 6ου. Η ζώη, όμως, τα έφερε έτσι, ώστε να εκτελεστεί στο Εδιμβούργο δια γκιλοτίνας, που ο ίδιος είχε εισάγει στη Σκωτία.

Τόμας Μίντγκλει Τζούνιορ

Μηχανικός και χημικός, είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα στα 51 του χρόνια. Προκειμένου να βοηθήσει τον εαυτό του, επινόησε ένα σύστημα σχοινιών και τροχαλιών, που επιτρέπουν στους άλλους να τον βοηθούν να σηκωθεί κρεβάτι πιο εύκολα. Όμως στα 55, όμως, μπλέχτηκε στα σχοινιά και πέθανε από στραγγαλισμό.

Σιλβέστερ Ρόπερ

Εφηύρε το ατμοκίνητο ποδήλατο, το οποίο είναι μία από τις πρώτες μορφές αυτοκινήτου. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 1896, ο δημιουργός υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη συντριβή του ποδηλάτου σε δοκιμή ταχύτητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα