3000 επιτυχημένες επεμβάσεις με το επαναστατικό μηχάνημα υπερήχων TRILOGY

Περισσότερες από 3000 επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια για τη θεραπεία της αιμορροϊδικής νόσου με το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ενδοσκοπικό μηχάνημα υπερήχων TRILOGY, στο Ιατρικό Περιστερίου από το Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής, Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο, Πρόεδρο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. Μεγάλος αριθμός ασθενών αφορούσε περιστατικά από το εξωτερικό, αναδεικνύοντας το Ιατρικό Περιστερίου σε ένα πρωτοποριακό κέντρο ορθοπρωκτικής

χειρουργικής αλλά και σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού.

Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου των υπερήχων με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας. Εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Ιατρικό Περιστερίου προσφέροντας ασφαλή και οριστική θεραπεία, καθώς και άμεση ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, όπως πόνος, κνησμός και αιμορραγία. Παράλληλα, η συγκεκριμένη μέθοδος αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων χωρίς ακρωτηριασμό των ιστών, καθιστώντας την επέμβαση ανώδυνη και αναίμακτη, με άριστα αποτελέσματα.

Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η μέθοδος προσφέρει μία ασφαλή και πιο ριζική θεραπεία σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, με άμεση αποτελεσματικότητα και ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας ακόμα και του πιο προχωρημένου σταδίου. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί o παγκόσμιος πρωταθλητής (Ευρώπης και δύο φορές Ασίας, που διαμένει μόνιμα στο Χόνγκ Κόνγκ) και Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UFC, Alberto Mina, τον οποίο χειρούργησα με μεγάλη επιτυχία με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY και σε λιγότερο από 15 ημέρες θα είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως στις αθλητικές του δραστηριότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα