Ζουγανέλης για Γαλανοπούλου: “Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές”!

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό μέσω του “Πρω1νού” πως η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε από την παράσταση “Happy Birthday Ελλάς” και πως έκρυψαν το πρόσωπο της στην αφίσα. 

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τους λόγους της αποχώρησής της από την παράσταση: “Έπαιξα τελευταία την παρασκευή 22/11 και την Κυριακή αν και ήθελα να παίξω μου είπαν όχι. Μίλησα ενώπιον όλων και είπα για ποιο λόγο θέλησα να αποχωρήσω. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου, όχι δανεικά ούτε ήθελα περισσότερα. Χωρίς αμοιβή δυο μήνες που έκανα πρόβες δεν ζήτησα χρήματα, έβαζα από την τσέπη μου”.

Δείτε

ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε.  

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παρενέβη τηλεφωνικά στο “Πρω1νό” και έδωσε τη δική του απάντηση για την απόφαση της ηθοποιού να δώσει τέλος στη συνεργασία τους. 

Μάλιστα, μίλησε και στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αποκάλυψε πως η Άβα Γαλανοπούλου είχει κάποιες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. “Με την Άβα είμαστε χρόνια φίλοι κι εγώ επέλεξα να συνεργαστούμε μαζί. Η συνεργασία μας ήταν καλή. Την αγαπάω και την εκτιμώ πολύ. Ξαφνικά, αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους να φύγει και μάλιστα μας άφησε όλους σύξυλους, με αποτέλεσμα να βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ευτυχώς κάναμε γρήγορες και συνολικές αντικαταστάσεις. Αυτό που έπαιζε, το καλύπτουμε εμείς και ένα δικό της νούμερο το κόψαμε εντελώς. Έτσι, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. (…) Έλεγε διάφορα πράγματα που αφορούσαν τον επιχειρηματία. Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και για κάποια άλλα πράγματα και ήθελε η επιχείρηση να της καλύψει αυτά τα έξοδα. Όμως, αυτό δεν συμβαίνει και δεν είθισται στο θέατρο. Προσωπικά, προσπάθησα να τη μεταπείσω. Ήταν, όμως, αποφασισμένη και έφυγε πριν από την επίσημη πρεμιέρα. Με την Άβα παίξαμε έναν μήνα μαζί και ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα μου. Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω το πόσο καλή είναι η παράστασή μας. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στο θέατρο!”¨, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη:

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα-Πότε θα μεταδοθεί ο τελικός  

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στο κρεβάτι με τον νέο αγαπημένο της και «ρίχνει» το instagram 

Αυτά είναι νέα! Γνωστή Ελληνίδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα