Ζωή Τζάνη: Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη στην σχέση τους

Οι φήμες για τη μεταξύ τους σχέση πολλές, καθώς δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχαν χωρίσει πριν μπει το γνωστό μοντέλο στο Survivor! Το γράμμα που έστειλε όμως η Ζωή Τζάνη στον αγαπημένο της όταν κέρδισε η ομάδα του το έπαθλο επικοινωνίας, συγκίνησε τόσο τον ίδιο όσο και το τηλεοπτικό κοινό!

Τα ερωτηματικά βέβαια σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Η όμορφη γυμνάστρια μίλησε στην Espresso για πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή

του συντρόφου της στο Survivor και αποκάλυψε:«Ποτέ δε χωρίσαμε πραγματικά, απλά περνάμε τις φάσεις μας. Μάλιστα πιστεύω πως αυτό το μεγάλο διάστημα που είμαστε χώρια μας κάνει πολύ καλό. Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι πολύ, και τη στιγμή που συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα μου έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση» !

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα κιλά που έχει χάσει λέγοντας: «Όταν ένας γυμνασμένος άντρας τόσο μεγάλων διαστάσεων δεν παίρνει τις θερμίδες που πρέπει, αδυνατίζει γρήγορα. Όμως δεν αγχώνομαι! Με το που θα επιστρέψει θα του μαγειρέψω μια μακαρονάδα με κιμά που τόσο πολύ του αρέσει και σιγά σιγά θα επανέλθει στα κιλά του»!

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Ο Γιώργος Μανίκας αποκαλύπτει που βρίσκεται και τι κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Γνωστός Έλληνας εξομολογείται: «Πλήρωσα 92.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια μου»

The post Ζωή Τζάνη: Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη στην σχέση τους appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα