Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό της οι συνάδελφοί της ηθοποιοί έπειτα από την καταγγελία της για λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Για λεκτική και σωματική βία κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφερόμενη στην συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη τη θεατρική περίοδο 2008-2009 για την παράσταση «Closer». Η ίδια περιέγραψε τις συνθήκες υπό τις οποίες κλήθηκε να συνεργαστεί μαζί του κάνοντας λόγο για ψυχολογική και λεκτική βία, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό ανάμεσά τους.

«Υπάρχει ένα περιστατικό, τη βραδιά που έγιναν τα

γεγονότα με τον Γρηγορόπουλο και καιγόταν η Αθήνα. Ήταν κεντρικό το θέατρο, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν κατέβηκα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι», ανέφερε μεταξύ άλλων ιδιαιτέρως φορτισμένη.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα περιέγραψε!

Μετά την on air καταγγελία της, πολλοί Έλληνες ηθοποιοί μέσα από τα social media έχουν εκφράσει την στήριξή τους στη Ζέτα Δούκα.

Ανάμεσά τους η Ευγενία Σαμαρά, η Μαρία Κωνσταντάκη,  ο Μάριος Αθανασίου, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Πάνος Βλάχος, o Κώστας Κρομμύδας και άλλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Θεοφανία Παπαθωμά: Όσα ανέφερε στο Πρω1νό για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τη χρήση μάσκας!

Σοκάρουν οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε»

Φαίη: Η πρόταση που αρνήθηκε για την παρουσίαση βραδινού show και ο απίθανος διάλογος με τον Λιάγκα με αφορμή τα projects του ANT1!

Keywords
Τυχαία Θέματα