Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε αν θα στείλει μήνυμα στη Βίκυ Καγιά για το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο «Asia Express» αλλά και το GNTM, από το οποίο φέτος θα απουσιάζει.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Πολυχρονίδη ήταν καλή, δεν τσακωθήκαμε ούτε στιγμή. Είναι γλυκύτατος άνθρωπος και περάσαμε πολύ όμορφα. Όλο το ταξίδι είχε δύσκολες καταστάσεις γιατί ήταν στην Ασία», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αναφορικά με το GNTM και την πρεμιέρα, η ίδια σχολίασε:

«Θα στείλω μήνυμα για την πρεμιέρα τους, εννοείται ότι θα στείλω, και περιστέρια θα στείλω και ευχές θα στείλω. Εγώ θέλω να πω, ότι αν αληθεύουν όσα ακούγονται για τη χρονιά που έρχεται, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές πρέπει να πάνε καλά και να πετύχουν τον σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο. Θα στείλω σε όλους ευχές για τις έχουμε ανάγκη».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε για το αν θα παρακολουθήσει φέτος την πρεμιέρα του GNTM, με την ίδια να απαντά: «Το GNTM δεν έχει σταματήσει να μου αρέσει ως εκπομπή. Δεν έχω ανησυχία, είναι από τις πιο ωραίες εκπομπές στην τηλεόραση. Εννοείται ότι θα το βλέπω».

Διαβάστε ακόμα:

 Κάρολος Γ’: Όσα δεν ξέρετε για τον νέο βασιλιά της Βρετανίας – Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του

 Ναταλία Γερμανού: Αυτή είναι η πρώτη της καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

 Ιωάννα Τούνη: Ο θάνατος της μητέρας της και οι δύσκολοι μήνες στην εγκυμοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα