Υβόννη Ντόστα: Απαντάει πρώτη φορά για την περιβόητη ατάκα που είπε για την Ιωάννα Τούνη!

Στον τελικό του My Style Rocks η Ραμόνα Βλαντή και η Ιωάννα Τούνη, ήταν οι δύο παίκτριες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Όταν η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πρώτα το όνομα της Ιωάννας, η Υβόννη ρώτησε χωρίς να αντιληφθεί ότι ακούγεται: «Είναι η πρώτη; Κέρδισε τώρα αυτή;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση της αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η Υβόννη Ντόστα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μίλησε πρώτη

φορά για την περιβόητη ατάκα της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν το εννοούσε με τον τρόπο που ακούστηκε και ερμηνεύτηκε αργότερα από άλλους: «Την περιμέναμε την Ιωάννα, γιατί έχει πολύ μεγάλο φαν κλαμπ, όπως όλοι ξέρουμε. Εντάξει, δεν ξέραμε. Κι εμείς ήμασταν στη φάση που περιμέναμε να ακούσουμε ποιο όνομα και τι θα γίνει. Κι εγώ εκείνη τη στιγμή που λένε την Ιωάννα, λέω «Τι έγινε τώρα; Βγήκε νικήτρια; Αυτή είναι;». Μπερδευτήκαμε λίγο. Κάτι πέταξα σε κάποια φάση και δεν ακούστηκε ωραίο. Αλλά δεν το εννοούσα έτσι. Ήμασταν λίγο τρελαμένες».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα