Υποκλιθείτε στην 90χρονη beauty influencer και τη νέα της σειρά μακιγιάζ!

Για όσες δεν τη γνωρίζετε η Baddie Winkle είναι μια 90χρονη υπέροχη γυναίκα η οποία μετά από παρότρυνση της εγγονής της, πριν από 5 χρόνια ανέβασε μια φωτογραφία της στα social δημιουργώντας πανικό με το look και τη ζωντάνια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE (@baddiewinkle) στις 18 Ιούλ, 2018 στις 6:36 μμ PDT

Έκτοτε και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε μία από τις διασημότερες beauty

influencers στον κόσμο με ακόλουθους όπως η Miley Cyrus και η Paris Hilton ενώ το 2016 έγινε το βασικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού brand ενώ την ίδια χρονιά έγινε και μούσα της Urban Decay! Πριν από λίγες μέρες όμως έκανε το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της δημιουργώντας μια σειρά μακιγιάζ με τη συνεργασία της INC.redible Cosmetics.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INC.redible (@incrediblecosmetics) στις 24 Μάι, 2019 στις 11:42 πμ PDT

H συλλογή, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το αγαπημένο προϊόν της Baddie που είναι ένα rollerball lip gloss με άρωμα φράουλα, ένα highlighter και κάτι ακόμη που μόνο εκείνη θα μπορούσε να λανσάρει: Μία sheet mask για τα οπίσθια!!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INC.redible (@incrediblecosmetics) στις 26 Μάι, 2019 στις 4:30 πμ PDT

Τα απίθανα, στην κυριολεξία, προϊόντα είναι στην πραγματικότητα εκείνα που αγαπά να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της η super grandma Baddie Winkle. Ακόμη και στα 90 της χρόνια ενδιαφέρεται για την εικόνα της χρησιμοποιώντας φόρμουλες που αγαπούν και οι έφηβες. Προτιμά τις έντονες αποχρώσεις, τα έντονα αρώματα των φρούτων αλλά και τις λάμψεις. Ακολουθεί πιστά τις τάσεις και φροντίζει, σχολαστικά την επιδερμίδα της. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ έστω και απαλό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INC.redible (@incrediblecosmetics) στις 23 Μάι, 2019 στις 10:27 πμ PDT

Παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά ότι τα προϊόντα μακιγιάζ πρέπει παράλληλα να φροντίζουν την επιδερμίδα και όχι να την επιβαρύνουν. Αυτός είναι ο λόγος που οι sheet masks περιέχουν βιταμίνη C που χαρίζει φυσική λάμψη στο δέρμα αλλά και Β 12 στο λιπ γκλος, μια βιταμίνη γνωστή για τις πλούσιες ενυδατικές της ιδιότητες.

Star products της σειράς είναι τα highlighters σε ροζ, χρυσό και μοβ χρώμα που μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας όπως τονίζει και επιμένει η Winkle η οποία είναι αναμφισβήτητα η ομορφότερη, γλυκιά και in stlyle γιαγιά του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχουν τρία προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως highlighter και βρίσκονται στο μπάνιο σας

Αντηλιακό Προσώπου: Οι 6 σημαντικότεροι λόγοι εφαρμογής κάθε πρωί και για πάντα

Keywords
Τυχαία Θέματα