Ξάδερφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Με ενοχλούσε που έκανε σχέση με πολύ νεαρά άτομα»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα το πρωί (21/12) ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια τον πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα και αποκάλυψε πως η μητέρα και ο αδελφός του είναι συντετριμμένοι.

«Είμαι δικηγόρος αλλά δεν είμαι ο δικηγόρος του. Ούτε ήξερα, ούτε είμαι ούτε θα υπάρξει περίπτωση να είμαι. Και να μου το ζητούσε δεν θα το έκανα. Εδώ και χρόνια δεν είχαμε επαφές, οι ζωές μας ήταν πολύ διαφορετικές. Το ότι φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή είναι γεγονός. Με είχε

ενοχλήσει που είχε σχέσεις με πολύ νεαρότερες κοπέλες, όχι ανήλικες. Εμένα με ενοχλεί πολύ όταν ένας άνθρωπος διαλέγει για συντροφιά του νεαρά άτομα.

Δεν τον έχει αναλάβει ούτε ο αδερφός του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Οικογενειάρχης με εξαιρετικά παιδιά και ζωή. Με τον αδερφό του έχω μιλήσει. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος. Ο ίδιος μου λέει πως δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο. Η μητέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη γυναίκα, σοβαρότατη, παλιά καθηγήτρια σε σχολείο. Καταλαβαίνετε σε ποια κατάσταση μπορεί να είναι. Είναι αφοσιωμένη στα εγγόνια της. Δε θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά. Και δεν υπάρχει και περίπτωση να τον συναντήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα -Πρω1νό: «Δεν θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Από γη και ουρανό” και “Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ”!

Keywords
Τυχαία Θέματα