Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξεσπά για το δημοσίευμα με Αβραμάκη και Σχίζα -«Ξεπερνάτε κάθε όριο…»

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/7 η Σοφιάνα Αβραμάκη αποκάλυψε πως κινήθηκε νομικά κατά του δημοσιεύματος και της εφημερίδαν που την ήθελαν σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» τόνισε στη Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ πως όλο αυτό επρόκειτο για ένα σοβαρό θέμα που της δημιούργησε πρόβλημα.

«Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχω στείλει ένα εξώδικο. Γενικότερα φέτος πρέπει να είναι η χρονιά των εξωδίκων. Περιμένω μια αποκατάσταση από την εφημερίδα και πιστεύω ότι θα γίνει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει υπογραφή το συγκεκριμένο

άρθρο. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ προσωπικό αυτό που έγινε. Κάποιος το έδωσε το θέμα.

Μπορεί να μην ήμουν εγώ το πρόσωπο που ήθελαν να επιτεθούν, ίσως ήθελαν να βλάψουν τον Στάθη, δε ξέρω. Είχε πολλές λεπτομέρειες. Μπορεί εγώ να έχω μια σχέση. Το ότι δε μιλάω για την προσωπική μου ζωή ή πολλές φορές λέω ότι είμαι το εθνικό μπακούρι, δε σημαίνει ότι όντως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου. Μου δημιούργησε πρόβλημα όλο αυτό. Το συγκεκριμένο μου δημιούργησε πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη στον αέρα του «Γεια σου».

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε με την σειρά της μέσα από το προφίλ της στο Instagram για το εν λόγω δημοσίευμα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο δημόσια την καλή της φίλη.

«Απόλυτα λογικό. Τις περισσότερες φορές τα άρθρα γράφουν σκόπιμα ψέματα για να κάνουν κακό. Είναι πολύ άσχημο αυτό γιατί έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που στεναχωριούνται περισσότερο από εμάς που ξέρουμε σε τι αποσκοπούν αυτά τα άρθρα. Εμείς μια, δυο, τρεις να το αγνοήσουμε, αλλά ξεπερνάτε κάθε όριο πολλές φορές», έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα