Βρήκαμε τον τρόπο να γευτείτε 4 κολασμένα γλυκά χωρίς να πάρετε καμία θερμίδα -Κι όμως, γίνεται!

Ξέρουμε πως σας αρέσει πολύ να έχετε μια αδύνατη και κολακευτική σιλουέτα, γι’ αυτό και προσέχετε τη διατροφή σας. Θέλετε να είναι υγιεινή, γεμάτη φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες για να σας δίνει ενέργεια και να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στο δύσκολο σας πρόγραμμα και στα πιεστικά σας deadlines.

Υπάρχουν όμως εκείνες οι φορές που όσο κι αν το καταπιέζετε, θέλετε απεγνωσμένα ένα γλυκό. Οι πολλές θερμίδες όμως σας κάνουν να το σκέφτεστε ξανά και ξανά. Αποτέλεσμα η στέρηση και η έλλειψη γευστικής χαράς και ικανοποίησης. Το ξέρετε όμως πως τώρα πια μπορείτε να δοκιμάσετε 4 κολασμένα γλυκά και

μάλιστα του φημισμένου pastry chef, Διονύση Αλέρτα, χωρίς να το πληρώστε ακριβά σε… λίπος; Όχι, δεν σας κοροϊδεύουμε, ούτε κάνουμε προθέρμανση για τα ψέματα της Πρωταπριλιάς -αργεί ακόμα.

Αναφερόμαστε σε ένα cheescake, σε μια μους σοκολάτας, σε έναν τέλειο συνδυασμό πεπονιού με άλλα φρούτα και σε μια κρέμα βανίλια -μια σειρά από γλυκά που αρέσουν σε όλους. Και τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην αγωνία σας και να σας εξηγήσουμε πως γίνεται αυτό.

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε πρόσφατα την καινούργια σειρά υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert by Dionysis Alertas που περιλαμβάνει γεύσεις που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος μόνο σε ένα εκλεπτυσμένο ζαχαροπλαστείο, αποδεικνύοντας πως το άτμισμα και η ζαχαροπλαστική αποτελούν δύο έννοιες αλληλένδετες.

Ας δούμε τώρα αναλυτικά τις 4 γεύσεις της NOBACCO. Στο Mon Dessert Cheezit, ο ατμιστής θα απολαύσει τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας. Στο Mon Dessert Sabayon Chocolat θα γευτεί μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie. Στο Mon Dessert Melon Past(e), θα ζήσει μια… δροσερή εμπειρία με το χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Τέλος, στο Mon Dessert Cream Nuts θα δοκιμάσει την λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης που πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα