Βρήκαμε το αγαπημένο και οικονομικό κόσμημα της Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου!

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πιο στυλάτη Ελληνίδα πολιτικός. Οι εμφανίσεις της εντός και εκτός Βουλής είναι μίνιμαλ, σικ και κομψές και κυμαίνονται σε συνδυασμούς basic χρωμάτων -λευκό, μαύρο και nude. Αγαπημένα της κομμάτια είναι τo LBD, το μεταξωτό πουκάμισο, το μονόκουμπο σακάκι και το cigarette παντελόνι, ενώ συνήθως αποφεύγει τα κραυγαλέα prints και τις έντονες αποχρώσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις συνεδριάσεις της ολομέλειας

της Βουλής, η Υπουργός Εργασίας δεν αποχωρίστηκε ένα κόσμημα -συγκεκριμένα το φόρεσε μαζί με ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα και μια λευκή μεταξωτή τουνίκ- και εμείς το βρήκαμε για εσάς. Πρόκειται για ένα κολιέ Folli Follie από την συλλογή Heart4Heart που είναι από τις πιο δημοφιλείς της εταιρείας.

Αποτελείται από τέσσερις καρδιές στο σχήμα της τύχης, που αυτή τη σεζόν εμπλουτίζεται με εντυπωσιακά σχέδια που δεν μπορούν να αφήσουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη. Στη συλλογή υπάρχουν δαχτυλίδια δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια διακοσμημένα από statement πέρλες, ή λεπτεπίλεπτα κλασικά κομμάτια.

Το πιο συναρπαστικό όμως από όλα είναι η τιμή του που αγγίζει τα 90 ευρώ και είναι οικονομικό και προσιτό. Ναι, πολλές γυναίκες μπορούν να το αποκτήσουν και να το συνδυάσουν με όλα τους τα ρούχα.

Δείτε κι άλλα κοσμήματα στο www.follifollie.gr

The post Βρήκαμε το αγαπημένο και οικονομικό κόσμημα της Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα