Βούρκωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Περιμένω με αγωνία… Είναι άτιμο πράγμα ο καρκίνος»

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και άνοιξε την καρδιά στην Αθηναΐδα Νέγκα, μιλώντας για όλα. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να μην μοιραστεί με κανέναν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και έτσι πήγε στο νοσοκομείο κρυφά απ’ όλους. Η είδηση για την περιπέτεια που περνούσε, γνωστοποιήθηκε μέσα από τα ΜΜΕ της Λάρισας και μετά

γράφτηκε σε καθημερινή εφημερίδα, ανησυχώντας τα παιδιά του, Χρήστο και Μάιρα.

Ο Αλέξης Κούγιας για την περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο

«Εγώ δεν το αποκάλυψα σε κανέναν. Έστειλα τα παιδιά μου διακοπές, τους είπα ότι πάω στην Ελβετία για μια σοβαρή υπόθεση, στους συνεργάτες μου δεν είπα τίποτα και πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα στο νοσοκομείο. Πάω στον παρκαδόρο και του λέω: αν δεν γυρίσω σε τρεις μέρες, θα πάρεις σε αυτό το τηλέφωνο και θα σου πω εγώ τι θα πεις. Τελικά, βγήκα σε δέκα μέρες αλλά δεν ήξερε κανείς τίποτα.

Είχα πουλήσει την ομάδα μου, τη Λάρισα τότε, και αυτός ο ιδιοκτήτης είχε ΜΜΕ και για να κάνει νούμερα το ανακοίνωσε. Την άλλη μέρα, το έβγαλε η “On time”, της οποίας είμαι δικηγόρος, με εξώφυλλο “πεθαίνει ο Κούγιας”. Δεν είναι τίτλοι αυτοί. Εκεί το έμαθαν τα παιδιά μου. Είχαν περάσει δέκα μέρες αλλά οι γιατροί μου είχαν πει ότι μπορεί να φύγω και στις τέσσερις.

Όταν γύρισαν τα παιδιά μου εσπευσμένα, τους είπα ότι θα τους περιμένω σπίτι και δεν το πίστευαν. Όταν γύρισαν, τους είπα να πάμε για μπάνιο, οπότε πέρασε ανώδυνα. Ήταν και είναι δύσκολο. Σήμερα έκανα τις τρίμηνες εξετάσεις και περιμένω με αγωνία πάλι το αποτέλεσμα. Ο καρκίνος είναι άτιμο πράγμα αλλά από την άλλη εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα.

Βούρκωσα γιατί είχα μια αγωνία. Έκανα παιδιά όταν ήμουν 53 και 56 ετών. Μωρά παιδιά που ακόμα δεν έχουν πατήσει στα πόδια τους. Τώρα είναι 21 και 18. Μου έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα χθες ο γιος μου και στο λέω και ανατριχιάζω. “Πατέρα, πέθανε ο πατέρας ενός φίλος μου και σκέφτηκα αυτά που πέρσι ζήσαμε και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Θέλω κάθε μέρα να μου λες ποια είναι η αλήθεια”».

Διαβάστε ακόμα:

Μέλισσες: Συναρπαστικό πάρτι στον Λυκαβηττό για το closing της περιοδείας τους

Τόλης Παπαδημητρίου: «Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση με τον Μουτσινά»

Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη -«Θα μας λείψεις πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα