Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5-11/6)

Νέα εβδομάδα, νέες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια:

Τρίτη 6, Ιουνίου ξεκινάει ένα πλανητικό φαινόμενο αν όχι

τόσο σπάνιο ωστόσο δεν είναι και ιδιαίτερα συχνό. Πρόκειται για την Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και εκεί θα παραμείνουν έως τις 9 Οκτωβρίου. Φυσικά θα κάνει και τις… φούρλες της σε ευθεία αλλά και ανάδρομη τροχιά μέχρι τότε. Πιο ευνοϊκή για Λέοντες, Κριούς, Τοξότες και κάπως λιγότερο για Ζυγούς και Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Να λοιπόν το χρονικό σημείο που ο Ιούνιος αρχίζει να δημιουργεί καλύτερη διάθεση και ένα γενικότερο ενδιαφέρον. Την Τρίτη Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και όχι απλώς μπαίνει εκεί αλλά και θα παραμείνει έως τις αρχές του Φθινοπώρου. Φυσικά δεν θα είναι διαρκώς τόσο βοηθητική αλλά και στην ανάδρομη τροχιά της – από τις 23 Ιουλίου – 4 Σεπτεμβρίου – πάλι δεν θα είναι εχθρική προς εσάς. Μπορεί αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της να μην είναι τόσο άνετη και τόσο γενναιόδωροι όσο θα το επιθυμούσατε αλλά από την Τετάρτη και μετά γίνεται σαφώς πιο ευνοϊκή. Ας αρχήσουμε από τα επαγγελματικά. Όσοι αναζητάτε εργασία και κάτι περισσότερο στην ήδη υπάρχουσα απλώστε δίκτυα. Καλύτερες συνθήκες για οικονομικές και περιουσιακές υπόθεσης. Χώρο στη ζωή σας καταλαμβάνει και ο έρωτας με πολλούς τρόπους. Αν είσαστε μόνοι φροντίζει ο Ιούνιος και αυτό το Καλοκαίρι. Ανανεώστε το γάμο σας και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε πιο επίσημη την σχέση σας.

Tip:  Τόσο η Δευτέρα όσο και η Τρίτη είναι ημέρες προσοχής γενικότερα. Η Τέταρτη δίνει τις περισσότερες εγγυήσεις αλλά και ικανοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Μα τι κάνετε; Χτίζετε, ανακαινίζετε; Ξεκουβαλάτε και αλλάζετε χώρο διαμονής και εργασίας; Μήπως πρόκειται για πρόσκαιρη καλοκαιρινή διαμονή; Ο μήνας από αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα γίνεται πιο πολυέξοδος και πιο απαιτητικός. Είναι οι σπουδές; Είναι η εργασία και παίρνετε βάρος – Ψυχικό και οικονομικό – και συγγενικό σας πρόσωπο; Ψυχραιμία και υπομονή. Ο Ερμής στο ζώδιό σας έως τις 11 φέρνει νευρικότητα και ανησυχία καθώς έρχεται… μύτη με μύτη με τον ουρανό και δεν καλοβλέπει τον Άρη από τον Λέοντα. Πάντως έχετε και τρεις αξιοποιήσιμους πλανήτες για να κρατάνε και λίγο το… ίσο στην αναμπουμπούλα. Πρώτος και καλύτερος ο Δίας – αλλά περισσότερο ευνοϊκός για σας του Μάη και όχι για όλους σας το ίδιο – και ακολουθεί ο Πλούτωνας που στις 12 επιστρέφει στον Αιγόκερω. Μια αιτία  ανατρόπων λιγότερη. Υπάρχει και βοηθητικός Ποσειδώνας που ενισχύει την διαίσθηση εκεί που μπλοκάρει το μυαλό. Λάου -λάου σε συνεργασίες και ερωτικά.

Tip:  Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο την Δευτέρα περισσότερο σε αισθηματικά και οικονομικά. Προσεκτικότερα παντού – και στην υγεία – από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Νέο και μάλιστα καλό… καύσιμο για να σας κάνει πιο δυνατούς, αποφασιστικούς αλλά και πιο συμπαθείς και ερωτικούς βάζει η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Εκτός του Άρη που ήδη βρίσκεται στο πλευρό σας από την 21η Μαΐου, από τις 6 και μετά βάζει πλάτη και η Αφροδίτη. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η επιβάρυνση του Κρόνου με διάφορους τρόπους μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της μετατρέποντας το καλό σε καλούτσικο και το δύσκολο σε δυσκολότερο, αλλά ας καλωσορίσουμε αυτήν την εύνοια που μπορεί να προκύψει από τις 6 και μετά. Να υπογραμμίσω εδώ ότι ο Ιούνιος από αυτή την εβδομάδα σε γενικές γραμμές παλεύεται παντού καλύτερα συγκριτικά με τον πιο κουραστικό Ιούλιο. Μεγαλύτερη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλλεται εσείς του Μαΐου και επίσης να μην απογοητεύεστε εύκολα. Το πέρασμα του Ερμής στο ζώδιό σας από τις 12 και μετά θα επιταχύνει δυνατότητες και εξελίξεις.

Tip:  Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι παίζετε πιο άνετα μπάλα παντού. Προσεκτικότερα από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή μεσημέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Ξεκινάτε με μία αμφιλεγόμενη Δευτέρα – λίγο δύσκολη και λίγο ευνοϊκή – αφού από την μία η Σελήνη δυσχεραίνει σχέσεις και συνεργασίες και από την άλλη εξομαλύνει την κατάσταση η Αφροδίτη. Τελευταία ημέρα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Την Τρίτη μετακινείται για μια μεγάλη επίσκεψη στον Λέοντα – θα παραμείνει εκεί έως τις 9 Οκτώβρη. Καλό είναι αυτό θα μου πείτε; Θα σας απαντήσω βεβαίως μιας και το ζώδιο του Λέοντα αντιπροσωπεύει το είδος της αστρολογίας που διαβάζετε – των γενικών προβλέψουν εννοώ – με τα οικονομικά, τα περιουσιακά, την αξιοποίηση των οποίων ταλέντων σας και τα όποια συμφέροντα σας. Από την Τετάρτη και ύστερα που καθαρίζει κατά κάποιον τρόπο η όλη κατάσταση θα κάνετε και μία εκ νέου αξιολόγηση και στα αισθηματικά και τις διάφορες σχέσεις σας. Με λιγότερο συναισθηματισμό και πιο αντικειμενική μάτια θα προχωρήσετε σε βελτιώσεις και αλλαγές και θα αναζητήσετε και κάτι καινούργιο.

Tip:  Επιφυλακτικά σε συνεταιρισμό, σχέσεις και συνεργασίες Δευτέρα και Τρίτη. Από Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι με εύνοια. Προσεκτικά μετά.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Ελάτε παιδιά να ανεβάζουμε λίγο ακόμα τους ρυθμούς παντού και αυτό γιατί από την Τρίτη και μετά δεν θα παραπονιόσαστε μόνο για την κούραση και το ζόρι αλλά θα αρχίσετε να βλέπετε και το αποτέλεσμα αυτών πιο χειροπιαστό. Την Τρίτη 6 Ιουνίου η Αφροδίτη – συντροφικότητα, κοινωνικότητα, δημοφιλία, αγάπη, έρωτας, κέρδος, ομορφιά – εισέρχεται για μία μεγάλη παραμονή στο ζώδιό σας. Εκεί βεβαίως βρίσκεται από την 21η Μαΐου και ο Άρης. Το… ματς ή η μάχη, πείτε το όπως θέλετε, αρχίζει να προσλαμβάνει μια κρισιμότητα. Είναι η εργασία και ο αγώνας για τα κεκτημένα; Είναι το χρήμα και τα περιουσιακά; Για άλλους αγώνες είναι καθαρά ερωτικός. Συμβουλή προς… ναυτιλομένους: Μην αφήσετε το πάθος, το συναίσθημα και τον εγωισμό να σας παρασύρουν. Μόνο με επιχειρήματα παντού. Φροντίστε πιο σωστά υγεία και ομορφιά και μην απογοητεύεστε. Στις 12 αποχωρεί και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο. Ένας ανταγωνιστής λιγότερος.

Tip:  Προσεκτικά, κυριολεκτικά στις… μύτες των ποδιών παντού από Τετάρτη έως Παρασκευή απόγευμα. Καλύτερα από απόγευμα Κυριακής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Εβδομάδα SOS και πολύ σωστά μπορείτε να εκπέμψετε αυτό το σήμα γιατί απλούστατα θα είναι πιο εύκολο να λάβετε την όποια βοήθεια. Έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου ο Κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο – μία ευνοϊκή για σας θέση – ενώ στις 12 θα περάσει σε μία πιο άβολη θέση στους Διδύμους. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ακόμα έως την Παρασκευή το μεσημέρι μπορείτε να κινηθείτε παντού με μεγαλύτερη σιγουριά και αποτελεσματικότητα. Συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις γραπτών εγγράφων πάσης φύσεως, αγοροπωλησία μεταφορικού μέσου, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι αφορά στο παιδί μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη. Δευτέρα 5 μια πιο δική σας ημέρα για σχέσεις, αισθηματικά, χρήμα, κέρδος γενικά και φίλους στο πλευρό σας, όμως και οι υπόλοιπες δεν υστερούν πολύ. Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο αυτή την εβδομάδα.

Tip:  Πιο ευνοϊκές για σας από Δευτέρα έως και Τετάρτη μεσημέρι. Περισσότερη προσοχή γενικότερα από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή μεσημέρι.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Να ‘μαστε λοιπόν στο καλό σημείο του Ιουνίου και εννοούμε φυσικά την Τρίτη 6 και ακόμα καλύτερα την Τετάρτη 7. Στις 6 η Αφροδίτη – αγάπη, φροντίδα, έρωτας, χρήμα, επιτυχία, ομορφιά – εισέρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα για μία μεγάλη παραμονή. Φυσικά τα οποία θετικά της δεν θα σας παρέχονται διαρκώς στον ίδιο υψηλό βαθμό αλλά όπως και να έχει δεν είναι και λίγα αυτά που μπορεί να σας προσφέρει. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται ήδη και ο Άρης κάτι που θα σας κάνει πιο δυναμικούς, αποφασιστικούς και πρόθυμος να προσπαθήσετε να βάλετε την ζωή σας σε μια καλύτερη ρότα στους βασικούς τομείς της. Η τόλμη που θα επιδείξετε από τις 7 και μετά μαζί με την ενστικτώδη διπλωματία και την φυσική σας γοητεία θα κάνουν θαύματα αυτό το καλοκαίρι. Ξεκινήστε λοιπόν σφυγμομετρώντας τα δικά σας αισθήματα απέναντι σε όποιον/οποία σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε παρακάτω. Δεν χωράνε απογοητεύσεις. Το Καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε.

Tip:  Αποφύγετε το οποιοδήποτε ρίσκο, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τα οικονομικά την Δευτέρα και κάπως την Τρίτη. Δικές σας Τετάρτη, Πέμπτη έως Παρασκευή μεσημέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Σημαντική κει σημαδιακή μπορεί να πει κανείς κατά κάποιον τρόπο η πρώτη βδομάδα του Ιουνίου. Από την Τρίτη 6 η Αφροδίτη περνάει από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου στον Λέοντα. Εκεί θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού και λίγο στο ξεκίνημα του Φθινοπώρου. Στον Λέοντα και σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική θέση βρίσκεται από την 21η Μαΐου και ο Άρης. Το σύνθημά του από αυτήν την ημερομηνία έως και τις αρχές Ιουλίου; Τρεχάτε ποδαράκια μου. Η εναλλαγή από το ζεστό στο κρύο που ξεκίνησε τότε θα συνεχιστεί και σε αυτήν την εβδομάδα. Μάλιστα από την Τρίτη και ύστερα θα χρειαστεί μια μεγαλύτερη προσοχή, μετριοπάθεια και ψυχραιμία γιατί το κόστος από κάθε λόγο και ενέργειά σας μπορεί να είναι μεγαλύτερο. Στα θετικά ότι ο ανατρεπτικός Πλούτωνας φεύγει από τον Υδροχόο – κόντρα σας – και επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 12 Ιουνίου. Προσοχή σε αγάπες, κεραυνοβόλους μπερδεμένους έρωτες και οικονομικά στο εξής.

Tip:  Τα μεγάλα ναι, οι συμπράξεις, οι συμμαχίες και οι αγοροπωλησίες ας κλείσουν Δευτέρα 5. Η εύνοια μεγαλύτερη. Προσοχή σε λάθη, χασούρες και στην υγεία από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι. Εύνοια μετά έως και Κυριακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Αρχίστε από τα πιο σημαντικά – εργασία, σπουδές, οικονομικά, αισθηματικά και σχέσεις – και αφήστε στην άκρη τα δευτερεύοντα. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για δύο κύριους λόγους. Ξεκινάμε από τον πρώτο ο όποιος και ευνοϊκός είναι και διάρκεια θα έχει σε όλο το Καλοκαίρι αλλά και στις αρχές του Φθινοπώρου. Στις 6 η Αφροδίτη – συντροφικότητα, συμπάθεια, αγάπη, έρωτας, κέρδος, δημοφιλία, ομορφιά – εισέρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο θα έχετε την εύνοιά της. Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι ο Ερμής – επικοινωνία, συνεννόηση, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, διαδίκτυο και τα σχετικά, λογαριασμοί, αριθμοί, ταξίδια, μετακινήσεις – έως και τις 11 είναι στο πλευρό σας. Όχι το ίδιο από τις 12 και μετά. Βεβαίως ο Κρόνος είναι παρών και μειώνει κάπως παντού το οποίο θετικό αλλά δεν γίνεται τώρα αλλιώς.

Tip:  Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ευνοϊκές συνθήκες από Δευτέρα έως Παρασκευή μεσημέρι και ιδιαίτερα Τετάρτη και Πέμπτη. Προσεκτικά και ψυχραιμία από Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Ιουνίου αυτή και τα νέα όπως φαίνεται από πλανητικές απόψεως είναι καλά. Το πρώτο θετικό είναι ότι η Σελήνη τη Δευτέρα το πρωί εισέρχεται στο ζώδιό σας. Εκεί θα παραμείνει έως την Τετάρτη το πρωί. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή στιγμή για εποικοδομητικές αλλαγές, βελτιώσεις, νέους στόχους και ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Την Τρίτη τελείωνει το… κρυφτούλι με την Αφροδίτη που από τις 8 Μαΐου και μέχρι τώρα στα οικονομικά, στα αισθηματικά και τις διάφορες σχέσεις σας ήταν ένα αδιάκοπο ναι και όχι. Μειώνεται το μπέρδεμα, οι αναστολές, το πισωγύρισμα. Σιγά -σιγά θα καταλάβετε πιο καθαρά τι θέλετε και τι όχι κι αν αυτά που θέλετε θα καταφέρετε να τα κατακτήσετε. Ο Δίας χορηγός αισιοδοξίας και εύνοιας – ιδιαίτερα για σας του πρώτου δεκαημέρου – δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους στην καρδιά αλλά και στην τσέπη. Σωστή ώρα για… ομορφιές.

Tip:  Από την Τρίτη περισσότερο και μετά και έως την Κυριακή το μεσημέρι κυριολεκτικά… κεντάτε παντού. Προσεκτικά από Κυριακή απόγευμα και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Για μερικούς… τσίτα τα γκάζια για να προλάβετε όλα όσα πρέπει να γίνουν και για άλλους ένα εκνευριστικό… γκάζι – φρένο έως τις αρχές Ιουλίου που ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας στον Λέοντα. Στα θετικά των ημερών η αποχώρηση του ανατροπέα Πλούτωνα από το ζώδιό σας – επηρεάζει περισσότερο εσάς των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου σας – στις 12 Ιουνίου. Θα σας ξαναέρθει στις 22 Ιανουαρίου 2024 για μια επίσκεψη έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και κατόπιν στις 20 Νοέμβρη για μια πιο μόνιμη παρουσία πια. Στις 6 Ιουνίου παίρνει θέση στον απέναντί σας Λέοντα έως τις αρχές Οκτωβρίου η Αφροδίτη. Όλα στο τραπέζι από αυτή την ημερομηνία και μετά. Συμπόρευση; Συνύπαρξη; Διαφορές που φέρνουν σύγκρουση; Συμβιβασμοί και συνεργασίες αλλά σε άλλο επίπεδο πια. Συμπάθειες και αγάπες άλλοτε συμπλέουν και άλλοτε χτυπιούνται με τα συμφέροντα και τις ανάγκες. Μην τρέχετε πουθενά. Είναι έως τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου το ρευστό κλίμα.

Tip:  Να μετράτε και να υπολογίζετε το κάθε τί αλλά να προστατεύετε και την υγεία σας πιο σωστά. Εύνοια μετά προσοχής από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Ταλαιπωρημένοι; Κουρασμένοι από την προσπάθεια να ξεπεράσετε εμπόδια; Στεγανά και καταστάσεις που σας υπερβαίνουν; Κατανοητό αφού ο Κρόνος από τις 9 Μαρτίου και μετά πρόσθεσε κάποιες ακόμα ευθύνες και υποχρεώσεις. Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Ιουνίου και πολύ σημαντική για σας από την πρώτη έως και την τελευταία της σήμερα. Ο λόγος είναι ότι έως και την Κυριακή 11 ο Ερμής θα βρίσκεται στο φιλικό σε εσάς ζώδιο του Ταύρου και θα διευκολύνει την πρόοδο και την ρύθμιση – έστω και με κόπο – μια σειρά τομέων και θεμάτων. Καταρχήν η επικοινωνία με τους άλλους αλλά και τα διάφορα μέσα της. Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις πάσης φύσεως εντύπων και εγγράφων. Ώρα για ένα διάλογο πιο ζεστό, πρακτικό και ειλικρινή με τον/ την σύντροφό σας. Αν δεν έχει γίνει ακόμα και θέλετε αρχίστε το… ψηστήρι.

Tip:  Παίξε το καλό σας χαρτί στην εργασία, το χρήμα και τον έρωτα την Δευτέρα. Εύνοια με προσοχή από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή μεσημέρι. Κούραση.

Μια ματιά ακόμα:

NΑΙ! Αυτά τα 5 ζώδια θα σε πληγώσουν και δεν θα τους νοιάξει ιδιαίτερα

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, νέα, ιουνίου, καλοκαιρι, διδυμοι, μαΐου, λεων, αρης, sos, επηρεάζει, ψηστήρι, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, ημερομήνια, πλανητες, αφροδιτη, γκαζι, εργασια, θαυματα, κοντρα, ομορφια, σεληνη, τα νεα, υγεια, φυσικη, ωρα, αγαπη, αγωνες, αυτοπεποιθηση, βδομαδα, βοηθεια, βρισκεται, γινει, γινεται, γοητεια, δευτερα, δειτε, δικη, διαδικτυο, δικτυα, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εβδομαδα, ενεργεια, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ειδος, υπομονη, θετικο, κλιμα, κρονος, λαθη, λογο, μαη, μαΐου, ματια, μπορειτε, μυαλο, μυτη, ξεκινημα, παιδι, παιδια, παθος, πεμπτη, παιξε, πλουτωνας, ποσειδωνας, πρωι, ρυθμισεις, ρυθμιση, ρισκο, ροτα, σειρα, ταξιδια, τολμη, τριτη, τσιτα, φυσικα, χρημα, ψυχραιμια, ψυχικο, ψηστήρι, αγωνας, απο δευτερα, ευθεια, ερωτες, ιδιαιτερα, ιουνιος, ιουνίου, καρδια, κυριακη, σημα, sos, θετικα, βεβαιως, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα