Βάσω Λασκαράκη: Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δευτέρου παιδιού και η αποκάλυψη για τους ψυχαναγκασμούς της

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε σήμερα (14/3) μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για ψυχαναγκασμούς της, για την κόρη της Εύα και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

H ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε

παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό.

Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη!».

Για τα παιδικά της χρόνια και τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε: «Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας για ανθρωπιστική βοήθεια

Γιώργος Παπαπαύλου: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ψυχοθεραπεία και η σεξουαλική παρενόχληση

Νίκος Μουτσινάς: Θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής -Η ανακοίνωση για το «Καλό Μεσημεράκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα