Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η συγκλονιστική στιγμή που έμαθε ότι έχασε τη μητέρα του

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε στους παρουσιαστές για τη δύσκολη περίοδο, που έφυγε η μητέρα του από τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι, όταν πέθανε η μητέρα του, εκείνος βρισκόταν στο τελευταίο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς».

«Η μητέρα μου έφυγε λίγο πριν έρθει το παιδί μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο «Καφέ της Χαράς» – ήταν συγκλονιστικό αυτό – ήταν να πω «πού είναι η νύφη να έρθω να της τραγουδήσω» και χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε ότι η μητέρα μου έφυγε.

Ήταν ένα

καλό νέο από τη μία πλευρά γιατί είχε μια απίστευτη ταλαιπωρία η μητέρα μου αλλά η μάνα είναι η μάνα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι φεύγει το ένα αλλά έρχεται το άλλο… Έφυγε για να μου κάνει τόπο να φροντίσω αυτό που έρχεται… Αυτό ήταν που μου έδωσε μεγάλη χαρά. Ήταν σαν να μου λέει η μητέρα μου, ότι ήρθε η ώρα να υποδεχτώ και να φροντίσω το παιδί μου. Έτσι είναι η ζωή, το καλό και το κακό πάνε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση του ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Λάλος: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Τόνια Σωτηροπούλου: Καμάρωσε τον Κωστή Μαραβέγια στη συναυλία του στο Άλσος

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει – «Ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούσω ξανά»

Keywords
Τυχαία Θέματα