Τζίνα Ντρούλις: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι

Η Τζίνα Ντρούλις εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι. Η δημοσιογράφος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, αναφέροντας πως λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, ενημερώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο και κλήθηκε να δώσει μια γενναία μάχη.

«Άρχισα να νιώθω ένα φούσκωμα στο στομάχι και θεώρησα ότι ήταν από τη στενοχώρια μου. Το καλοκαίρι ένιωθα το στομάχι μου πρησμένο και δεν μπορούσα να φάω πολύ. Μέχρι που το πρήξιμο άρχισε

σε όλο μου το σώμα, πήγα στον γιατρό μου και μου έγραψε εξετάσεις γιατί είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και μπήκα εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Έκανα βιοψία στο συκώτι και γύρισα σπίτι περιμένοντας τα αποτελέσματα, που βγήκαν την προηγούμενη Πέμπτη. Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ, που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Η βιοψία βγήκε και μου βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο. Έχω κάνει ήδη την πρώτη χημειοθεραπεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζίνα Ντρούλις στη συνέντευξή της.

Η ίδια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης από τον κόσμο και θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook.

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας! Πέρα από το πρήξιμο που έχω, κατά τα άλλα είμαι μια χαρά. Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι. Σας αγαπώ», ήταν τα λόγια της Τζίνας Ντρούλις.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Παππά: «Όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν»

 Ρίκα Διαλυνά: Η νέα ζωή στην Κρήτη, η απώλεια του συζύγου της και η σχέση με τη Βουγιουκλάκη

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κόλπο με το ψευδώνυμο για να μην την αναγνωρίσουν – «Έγινα ρεζίλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα