Τζένη Μελιτά-Μαντώ Γαστεράτου: Οι προσπάθειες για να τα βρουν και το… unfollow στο Instagram!

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση και συζητήθηκε έντονα στα sites και τις εκπομπές, ήταν η απουσία της Τζένης Μελιτά. Οι δύο κοπέλες έχουν υπάρξει στενές φίλες, εκτός από συνεργάτιδες.

Η Τζένη Μελιτά μέσω της εκπομπής “Τι λέει;”, ιδιαίτερα φορτισμένη εξομολογήθηκε πως δεν έλαβε πρόσκληση, γι’ αυτό και δεν πήγε στον γάμο. “Εγώ θα σας πω πως στον γάμο θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά, αν ήμουν καλεσμένη. Δεν ήμουν όμως καλεσμένη. Εύχομαι να ζήσουν και δε

θα πούμε σε κανέναν ποιον θα καλέσει στον γάμο του. Να είναι πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και πιο αναλυτικά. Μου στείλανε πολλά μηνύματα και με ρώτησε αρκετός κόσμος. Αποφάσισα να πω την αλήθεια μου.”, ανέφερε δακρυσμένη.

Τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Alpha από την παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στο Πρω1νό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε πως οι φίλες των δύο κοριτσιών προσπάθησαν να τις φέρουν κοντά πριν από τον γάμο. Συγκεκριμένα, θέλησαν να πάει η Τζένη στο bachelorette της Μαντούς, κάτι που δεν έγινε.

Μάλιστα, οι δύο τους δεν είναι πια φίλες στα social media, καθώς η μία έκανε unfollow την άλλη, στο Instagram!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Στα μαχαίρια Καγιά-Σκουλός: “Πόλεμος” στα παρασκήνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα