Τζένη Μπαλατσινού: Ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά της στην πρώτη φωτογραφία του 2023

Η Τζένη Μπαλατσινού είπε την πρώτη καλημέρα του 2023 στους διαδικτυακούς φίλους της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, τον Μάξιμο και τον Παναγιώτη – Αντώνιο. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και κάθε φορά που οι κόρες της βρίσκονται στην Ελλάδα απολαμβάνει να περνούν χρόνο μαζί.

Τα τελευταία χρόνια οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μένουν στο εξωτερικό για δουλειά και σπουδές.

Συνεπώς, ο χρόνος που περνούν μαζί είναι περιορισμένος και τόσο εκείνη όσο και τα κορίτσια της τον χαίρονται με την καρδιά τους.

Στην πρώτη φωτογραφία του 2023, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και τα τέσσερα παιδιά της ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό φορώντας τις φόρμες τους. Στη δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης, η παρουσιάστρια απαθανατίζει τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, και τον γιο τους κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο βουνό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

«Στην αγάπη ελαφραίνουν όλα… Καλή Χρονιά σε όλους & σε όλες! Να αγαπάτε και να αγαπιέστε», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 J2US: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

 Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον Ίαν Στρατή και τη νεογέννητη κόρη τους

 Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά»

Keywords
Τυχαία Θέματα